Sâmbătă, 20 octombrie 2012 la ora 23:20

Mult iubita Mea fiică, viziunea la care am permis să fi martoră noaptea trecută a fost pentru a-ți întări spiritualitatea și pentru a-ți arăta Adevărul vieții de după moarte.

În timpul primelor ore de după moarte, satana îi trimite pe demonii săi pentru a ispiti sufletele – chiar și în acest stadiu.

El le ispitește să respingă starea de Purgatoriu. El face același lucru și celor care au murit în starea de har, și care sunt destinați Raiului.

Ți-am arătat viteza cu care sufletele se cufundă în iad și persecuția înspăimântătoare căreia vor trebui să-i facă față, pentru ca tu să-i avertizezi pe cei care nu cred în existența iadului.

Miliarde de suflete sunt deja acolo, și în fiecare secundă atât de multe altele sunt gata să intre, încât ți-a părut asemeni unei ploi de stele căzătoare, asemeni unei furtuni cu grindină căzând într-un lac de foc.

De asemenea, ți-am arătat șocul și bucuria de pe chipul acelor suflete, care au fost smulse și salvate în ultimul moment. Acest lucru se datorează suferinței acceptate de către sufletele ispășitoare, pentru salvarea de la iad a unor asemenea suflete.

Tu ai văzut mai întâi teroarea, și apoi teama de pe chipurile lor, atunci când le-a fost dezvăluit Adevărul despre locul lor final de odihnă. Apoi ți-a fost arătată bucuria de pe chipurile lor când au realizat că au fost cruțați.

Miliardele de suflete, aflate deja în iad, sunt cele care M-au respins fără rușine în timpul vieții lor de pe pământ. Mulți au fost oameni deștepți, inteligenți, au ocupat poziții influente în lume și au făcut eforturi mari pentru a se asigura de faptul că nu a fost auzit Cuvântul lui Dumnezeu. Mulți au fost responsabili pentru că au ordonat uciderea a mii de oameni inocenți. Ei i-au executat pe copiii lui Dumnezeu fără a avea nici un pic de remușcare în inimile lor. Au făcut acte josnice, incluzând perversiuni sexuale, care sunt ofense aduse lui Dumnezeu și sunt detestate de El.

Mulți au cauzat persecuții Bisericilor lui Dumnezeu prin activități seculare și, în unele cazuri, s-au alăturat dușmanului prin liturghii negre, închinându-se fiarei. Fiica Mea, acestea sunt sufletele pe care le salvezi tu. Acele suflete întunecate și inimi de piatră.

Sunt de zece ori mai multe suflete în iad decât în Purgatoriu. Miliardele de suflete din iad, toate aflate la diferite nivele, întrec ca număr de 33 de ori fiecare suflet aflat în Cer.

Nu este ușor să ajungi în Rai și presupune mult angajament pentru a vă pregăti sufletele spre a intra prin acele porți.

Acesta este timpul Adevărului. Adevărul nu este mereu plăcut, dar este necesar ca toți copiii lui Dumnezeu să înțeleagă.

Totuși, Milostivirea Mea este mare. Când o cereți pentru voi înșivă, rugăciunile voastre vor primi răspuns. Când cereți pentru ca un alt suflet să fie salvat, mai ales în clipa morții sale, cererea voastră va fi auzită. Dacă nu cereți Milostivirea Mea, ea nu vă poate fi dată.

În timpul Marelui Avertisment Milostivirea Mea se va revărsa peste întreg pământul. Apoi, trebuie să cereți de la Mine Marea Mea Milostivire, pentru a vă proteja.

Cei care resping Milostivirea Mea o vor face potrivit propriei lor voințe libere. Milostivirea Mea este îmbelșugată, însă atât de puțini o cer.

Al vostru Isus