Marți, 23 octombrie 2012 la ora 20:30

Mult iubita Mea fiică, vreau să îi chem pe toții copiii lui Dumnezeu din Statele Unite ale Americii să se roage pentru credința lor.

Credința voastră va fi atacată, la fel cum va fi și în alte țări creștine, și se vor face toate eforturile pentru a fi ștearsă orice urma a Mea, Isus al vostru.

Trebuie să formați cât mai multe Grupuri de Rugăciune, astfel încât, uniți fiind prin Sfânta Mea Inimă, să vi se dea harurile pentru a face față acestei persecuții.

În timp, credința Creștină va fi interzisă, împreună cu alte religii care Îl cinstesc pe Tatăl Meu.

Voi, discipolii Mei iubiți, veți fi protejați din Cer, dar trebuie să vă rugați pentru a avea forță, căci democrația este pe cale să se răstoarne cu susul în jos.

Deși sunteți cea mai mare națiune care proclamă în lume libertatea prin democrație, curând vi se va refuza dreptul de a fi Creștini.

Cu toate că vă vor refuza acest drept, faptul va fi considerat a fi o măsură democratică. Aceste legi noi, care vor fi introduse curând în țara voastră, vor fi văzute ca legi care îi includ pe toți, astfel încât toți să fie protejați sub o religie unică mondială.

Aceste legi vor pângări Sfântul Meu Nume, însă Eu nu vă voi părăsi. Vă voi da tot sprijinul de care aveți nevoie. Tot ceea ce trebuie să faceți este să îmi cereți sprijinul.

Eu vă veghez și vă protejez, căci se apropie timpul răsturnării Bisericilor Creștine.

Este posibil ca ele să fie închise, copiii Mei; ca Sacramentele Mele să fie falsificate, astfel încât să devină inutile; ei pot să îi descurajeze pe slujitorii Mei sfințiți și să vă terorizeze pe voi, însă va fi în zadar. Puterea lor nu va fi atât de mare pe cât va fi simplitatea credinței voastre, smerenia sufletelor voastre și iubirea voastră pentru Mine, Isus al vostru.

Iubitul vostru Salvator
Isus Cristos