Joi, 25 octombrie 2012 la ora 07:30

Copila Mea, tot mai mulți și mai mulți oameni, ca niciodată până acum, sunt atrași de aceste Sfinte Mesaje date pentru întreaga lume.

Mulți nu înțeleg scopul real al acestor mesaje. Ceea ce trebuie să știe este faptul că acestea sunt un Dar pentru umanitate, cu scopul de a aduce convertirea.

Acestea sunt date lumii pentru a atrage sufletele spre obiceiul rugăciunii și astfel ele să participe la Sfintele Sacramente.

Mai presus de toate, aceste mesaje răspândesc o stare de calm și de pace a sufletului, astfel încât tot mai mulți copii ai lui Dumnezeu să devină vrednici de a intra în Noul Paradis.

Credința copiilor lui Dumnezeu va sta drept mărturie ca rod al acestor Mesaje.

Rămășița Bisericii Fiului Meu va continua să crească datorită acestora și a altor mesaje sfinte date vizionarilor autentici din întreaga lume.

Dumnezeu îi iubește atât de mult pe copiii Săi, încât va face totul pentru a se asigura că mântuirea tuturor sufletelor se realizează.

Fiul Meu s-a pregătit bine, și planurile Lui, care urmează să fie realizate prin intermediul acestor Mesaje, vor fi îndeplinite.

De aceea, niciodată nu trebuie să cădeți în disperare.

Speranța este tot ceea ce contează.

Având încredere în Fiul Meu, atunci când vă abandonați Lui în totalitate, înseamnă că El poate duce la îndeplinire planurile Lui de a salva pe fiecare păcătos, prin angajamentul vostru față de El.

Copii, trebuie să vă țineți promisiunea, să acceptați îndrumările Lui, iar iubirea Lui vă va învălui și vă va face mai puternici.

Mama voastră
Mama Mântuirii