Joi, 25 octombrie 2012 la ora 21:50

Mult iubita Mea fiică, trebuie să îi încurajezi pe toți cei care Mă urmează să continue înființarea pretutindeni a Grupurilor de Rugăciune.

A venit timpul să vă chem pentru a vă aduna cu toții, ca să formați armata Mea, astfel încât drumul către victoria veșnică să poată începe chiar de astăzi.

În data de 9 noiembrie 2012, a doua aniversare a primului Meu apel adresat ție, fiica mea, doresc ca armata Mea să recite această Rugăciune a Cruciadei pentru Victoria Rămășiței Bisericii.

Rugăciunea (82) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru Victoria Rămășiței Bisericii

"Isuse, Rege și Salvator al lumii, Ție-ți oferim onoarea noastră, loialitatea și faptele noastre, pentru a proclama tuturor Gloria Ta. Ajută-ne să dobândim putere și încredere pentru a ne ridica și a declara Adevărul în toate timpurile. Nu ne lăsa niciodată să ne poticnim sau să întârziem în marșul nostru către victorie și în planul nostru de a salva suflete. Îți încredințăm inimile noastre și tot ce avem, ca să fim liberi de obstacole în timp ce înaintăm pe drumul spinos către porțile Noului Paradis. Te iubim, Isuse drag, iubitul nostru Salvator și Răscumpărător. Ne unim în trup, minte și spirit în Inima Ta Preasfântă. Revarsă asupra noastră Harul Protecției Tale. Acoperă-ne cu Prețiosul Tău Sânge, ca să ne umplem de curaj și iubire, să ne ridicăm cu bucurie și să declarăm Adevărul Noii Tale Împărății. Amin."

Vă cer, dragii Mei credincioși, să vă adunați, să creșteți și să răspândiți Sfântul Meu Cuvânt către fiecare națiune. Vă cer să vă concentrați întotdeauna asupra Mea, și să lucrați cu Mine pentru victoria finală a salvării.

Al vostru Isus

Mesajul contine

Pentru Victoria Rămășiței Bisericii
Rugăciunea (82) a Cruciadei de Rugăciune

Isuse, Rege și Salvator al lumii, Ție-ți oferim onoarea noastră, loialitatea și faptele noastre, pentru a proclama tuturor Gloria Ta.

Ajută-ne să dobândim putere și încredere ca să ne ridicăm și să dec... citește tot