Duminică, 04 noiembrie 2012 la ora 17:45

Mult iubita Mea fiică, nimeni să nu creadă vreodată că poate să rămână puternic în credința sa fără să trebuiască să lupte pentru ce e drept.

Există multe obstacole care vă blochează credința în Dumnezeu și numai cei care perseverează în rugăciune pot păstra aprinsă în sufletele lor flacăra iubirii pentru Dumnezeu.

Drumul către Împărăția Mea Veșnică este presărat cu bolovani și pietre ascuțite. Este ca și cum ați merge desculți mii de kilometri, simțind fiecare tăietură, fiecare durere ascuțită și împiedicându-vă la fiecare pas. Acesta este motivul pentru care multe suflete bine intenționate cad la marginea drumului, deoarece călătoria este atât de anevoioasă.

Când Mă urmați pe Mine, călătoria voastră va fi întotdeauna dureroasă. Nu va fi niciodată ușor până când nu spuneți: “Isuse, ia Tu durerea mea, vindecă-mă și ia-mi crucea”.

Abia atunci vă va fi mai ușor să Mă urmați în călătoria către Împărăția Mea glorioasă.

Crucificarea va fi trăită, în toate etapele ei, de către toți cei care Îl iubesc pe Dumnezeu, până în ultima zi.

Până la Cea De-a Doua Venire a Mea, creștinii și toți cei care Îl iubesc pe Tatăl Meu, Dumnezeu Cel Preaînalt, vor avea de îndurat suferințele Patimilor Mele.

Se va începe cu afirmația că Dumnezeu nu există.

Eu nu am fost recunoscut ca Fiu al lui Dumnezeu. De această dată, însuși Dumnezeu cel Preaînalt va fi respins.

Toți credincioșii vor fi batjocoriți și persecutați, pe măsură ce, cu trecerea timpului, vor fi introduse legi păgâne. Totuși, mulți oameni care nu cunosc căile Domnului, nu vor observa aceste nelegiuiri, pentru că vor fi mai degrabă preocupați să urmărească propriile plăceri.

Apoi vor veni pedepse aplicate celor care vor îndrăzni să își manifeste în public credința față de Unul Dumnezeu Adevărat. Ei nu vor fi tolerați și va trebui să se ascundă pentru a-L cinsti pe Tatăl Meu.

În final, Jertfele zilnice, Liturghiile, vor înceta, așa cum a fost prezis, pentru că falsul profet va declara că trebuie ținută o nouă formă de Liturghie, vechiul format nemaifiind corespunzător, va spune el.

Prezența Mea în Sfânta Euharistie va fi izgonită și Hrana Vieții nu-i va mai hrăni pe copiii lui Dumnezeu. Și apoi va cădea Mâna lui Dumnezeu asupra păgânilor care îndrăznesc să spună că vorbesc în Numele Domnului. Însă supunerea lor față de fiară îi va influența pe mulți, iar ei îi vor conduce pe toți cei înșelați în închisoarea întunericului.

Divizările vor crește până când în final ei, toți copiii lui Dumnezeu, vor avea o alegere de făcut. Fie vor urma iluzia creată de falsul profet, care va spune că vorbește în Numele Domnului, fie vor urma Adevărul.

Să nu credeți niciodată că veți fi destul de puternici să rezistați acestei presiuni din partea falșilor preoți care vor reprezenta fiara. Influența lor va fi mare. Fără ajutorul Meu, veți fi tentați să întoarceți spatele Învățăturilor Mele.

Treziți-vă înainte să vină aceste timpuri. Chemați-Mă în ajutor în fiecare zi.

Isus al vostru

Mesajul contine