Luni, 05 noiembrie 2012 la ora 18:50

Mult iubita Mea fiică, lumea trebuie să se pregătească acum pentru marile schimbări pe care le-am permis pentru a pregăti omenirea să întâmpine a Doua Mea Venire.

Multă lucrare s-a făcut cu ajutorul iubiților Mei discipoli pentru a salva milioane de suflete prin rugăciunile pe care le-am dat lor.

Iubiții Mei discipoli, loialitatea voastră față de Mine, Isus al vostru, înseamnă că v-ați dăruit sufletele voastre Mie, iar acum ele sunt în siguranță, altfel ar fi fost aruncate în iad.

Atât de puternice sunt rugăciunile voastre încât în timp, pe măsură ce milioane de oameni vor accepta mesajele Mele de dragoste și speranță, vor fi salvate miliarde de suflete.

Lucrarea Mea prin voi, discipolii Mei, salvează mii și mii de oameni zilnic. Voi trebuie, de aceea, să nu dați curs îndoielilor care în mod natural vă asaltează din când în când și vă împiedică să vă rugați.

Acum ascultați-Mă.

Multe se vor întâmpla acum. Furtunile vor crește în intensitate în toată lumea și pământul va geme de durere în timp ce anticrist își pregătește intrarea. Nu mai este mult timp până când el se va prezenta lumii.

Concentrează-te, fiica Mea, pe răspândirea Cuvântului Meu, deși poți întâlni multe obstacole. Nimic să nu întârzie răspândirea către toți a Mesajelor Mele.

Nu numărul celor care vor primi Cartea Adevărului sau mesajele Mele este important, ci numărul celor care recită Rugăciunile Mele din Cruciadă.

Rugăciunile vor slăbi puterea anticristului.

Pedepsele trimise pe pământ de Tatăl Meu vor fi cele care îi vor ucide pe acei lideri și acele grupuri care îndrăznesc să îi rănească pe copiii Săi.

Puterea lui Dumnezeu îi va acoperi pe cei care Îl iubesc.

Puterea lui Dumnezeu îi va proteja pe cei care se convertesc.

Dumnezeu, Tatăl Meu Veșnic, va continua să reverse Harurile Sale până când puterea Sa va acoperi și va proteja pe toți copiii Săi de pe pământ.

Mergeți în pace, speranță și dragoste. Aveți încredere în Mine și totul va fi bine.

Al vostru Isus