Miercuri, 07 noiembrie 2012 la ora 21:28

Mult iubita Mea fiică, întreaga lume va simți schimbările, atunci când fiecare țară va cunoaște o perioadă de liniște și de anticipare; totuși mulți nu vor înțelege de ce se întâmplă acestea.

Viața se va schimba și cei care se încred în Mine se vor aștepta la multe lucruri bune în viitor.

Gândiți-vă la lume ca la o persoană care suferă de o boală îngrozitoare. Ea trebuie să sufere, să simtă durere și să îndure perioada în care boala este tratată de medic.

Mulți oameni răspund repede la tratament. Alții mai lent. Alții nu răspund deloc. Unii pacienți au speranță și acceptă faptul că trupul lor va trebui să suporte un tratament uneori dureros înainte ca ei să se simtă mai bine și să fie sănătoși din nou.

Lumea suferă de o infestare cauzată de influența satanei, prin care el și demonii săi îi atrag, îi ispitesc și îi conving pe copiii lui Dumnezeu că păcatul nu există.

Ei se afundă dintr-o criză spirituală în alta. Cât de mult Îl dezamăgesc pe iubitul Meu Tată. Câtă durere va trebui să îndure ei înainte de a-și putea trăi viața așa cum o dictează Legile lui Dumnezeu.

Totuși, după ce această boală va fi tratată și după ce durerea va dispărea, o mare parte a omenirii va fi purificată și atunci va fi pregătită pentru mult așteptata Eră a Păcii. Era Păcii, promisă tuturor acelora care urmează Învățăturile lui Dumnezeu, îi va aștepta pe cei care s-au răscumpărat în Ochii Mei.

Fiecăruia dintre voi i se va arăta Adevărul. Atunci veți putea să distingeți între urâciunea păcatului și puritatea care este necesară pentru a intra în Împărăția Mea Glorioasă.

Când fiecărei persoane îi va fi arătat Adevărul, nimeni nu se va îndoi de el, dar nu toți îl vor îmbrățișa.

Este timpul ca omenirea să vadă ce s-a întâmplat cu lumea din cauza lăcomiei, a egoismului și a iubirii de sine. Sunt ignorate cu totul nevoile celor care duc o viață grea. Viața umană nu mai este respectată.

Trebuie să renunțați la aroganța voastră; în caz contrar veți fi deposedați de tot ceea ce aveți.

Lideri din diferite națiuni se vor aduna în curând și se vor pregăti să distrugă Creștinismul în lumea întreagă.

Din această cauză, limbi de foc și fulgere vor fi revărsate peste lume pentru a-i pedepsi pe cei răi.

Trebuie să înțelegeți, totuși, că o mare parte din pedeapsa pregătită de Tatăl Meu a fost atenuată datorită rugăciunilor voastre.

Rămâneți puternici. Continuați Cruciada Mea de Rugăciune și niciodată să nu vă pierdeți speranța.

Al vostru Isus