Vineri, 09 noiembrie 2012 la ora 21:00

Mult iubita Mea fiică, în doar doi ani, milioane de suflete au fost convertite și salvate datorită acestei Misiuni. Numai suferința ta a salvat zece milioane de suflete, așa cum ți-am promis. Deci, deși durerile lumii par să se intensifice, multe suflete sunt salvate prin rugăciunile tale.

Suferința în Numele Meu devine din ce în ce mai grea și atât de dureroasă încât este greu de suportat. Și este la intensitate maximă atunci când satana este mânios. Furia sa se intensifică acum și de aceea atacurile lui asupra ta sunt atât de dureroase. El și demonii lui te înconjoară, dar nu te pot răni fizic, pentru că Mâna Tatălui Meu te protejează. Aceasta însă nu ușurează chinurile pe care le înduri acum, când este a doua aniversare a acestei Misiuni. Dar să știi un lucru.

Cea mai mare suferință este îndurată atunci când o Misiune, sau lucrarea unui suflet ispășitor, sunt pe cale să reușească. Cu cât sunt salvate mai multe suflete, cu atât devine mai violent atacul celui rău. Acțiunile lui au devenit din ce în ce mai evidente în lume. El, care face orice pentru a-și ascunde existența, lucrează prin spiritul acelor sărmani oameni care se lasă pradă acțiunilor satanei din cauza lăcomiei lor pentru plăcerile lumești și a iubirii de putere.

Puterea satanei stă în capacitatea sa de a-i înșela pe oameni făcându-i să creadă că el este doar un simbol folosit de creștini pentru a explica diferența dintre bine și rău. Satana știe că este periculos să își expună prezența. Dacă ar face asta, atunci mai mulți oameni ar accepta faptul că Dumnezeu există.

El nu vrea asta, așa că își face cunoscută existența doar celor care i se închină. Acei oameni care acceptă existența satanei îl onorează la fel cum oamenii participă la liturghii în Bisericile Catolice sau la serviciile divine în Bisericile Creștine pentru a-L onora pe Dumnezeu.

Atât de multe suflete au fost furate! Dumnezeu, Tatăl Meu Veșnic, intenționează să le câștige înapoi prin Avertismentul Său și prin pedepsele care vor fi trimise asupra acelora când se vor aduna să se închine fiarei.

Tatăl Meu îi va demasca pe adepții satanei, care pângăresc Bisericile Sale.

Ei sunt ținta pedepselor Sale și, dacă nu se vor opri de bună voie din lucrările lor, vor fi loviți de Mâna lui Dumnezeu.

Ascensiunea acestor grupări satanice, care se prezintă lumii prin organizații de afaceri și prin rețele, este agresivă.

Ele sunt peste tot; uneltesc, țin întruniri, complotează și creează planuri odioase pentru a distruge milioane de oameni inocenți.

Ei vor introduce o formă de genocid împotriva copiilor voștri prin vaccinările obligatorii, cu sau fără permisiunea voastră.

Această vaccinare va fi o otravă și va fi prezentată în cadrul unui plan mondial de sănătate.

Planurile lor s-au materializat acum și deja au început să fie introduse. Unele dintre planurile lor au fost oprite de către Tatăl Meu într-o țară europeană, datorită rugăciunilor sufletelor ispășitoare.

Priviți înaintea și în urma voastră. Priviți cu atenție la noile legi aparent inocente care au fost introduse în țările voastre, destinate să vă facă să credeți că vă îmbunătățesc viața. Multe dintre ele pur și simplu vă fac sclavi, determinându-vă să semnați că renunțați la drepturile voastre în cadrul a ceea ce par a fi legi democratice.

Democrația va fi înlocuită cu dictatura, deși națiunilor nu le va fi prezentată astfel. Când milioane de oameni vor fi renunțat în scris la toate drepturile lor în numele noilor legi ale toleranței, va fi prea târziu. Veți fi deja prizonieri.

Principalii conducători ai lumii lucrează împreună pentru a-și duce la îndeplinire noile planuri. Ei sunt parte a acelei elite ale cărei scopuri sunt lăcomia, bogăția, controlul și puterea. Ei nu acceptă Puterea lui Dumnezeu. Ei nu cred că Moartea Mea pe Cruce a avut ca scop salvarea lor din flăcările iadului.

Trebuie să îi fac să vadă cât de mult greșesc. A venit timpul să le arăt Milostivirea Mea, Iubirea Mea pentru ei.

Vă rog să recitați această Rugăciune (84) a Cruciadei.

Rugăciunea (84) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru luminarea sufletelor elitelor care conduc lumea

"O, Isuse drag, Te rog să luminezi sufletele elitelor care conduc lumea. Arată-le dovada Milostivirii Tale. Ajută-i să devină deschiși la inimă și să arate adevărată smerenie în onoarea măritei Jertfe a Morții Tale pe Cruce, când ai murit pentru păcatele lor. Ajută-i să știe cine este adevăratul lor Creator, Făcătorul lor, și umple-i de harul de a vedea Adevărul. Te rog, împiedică planurile lor de a răni milioane de oameni prin vaccinări, lipsa alimentelor, adopții forțate de copii inocenți și divizarea familiilor. Vindecă-i, acoperă-i cu Lumina Ta și ia-i în Inima Ta, pentru a-i salva de înșelăciunile celui rău. Amin."

Isus al vostru

Mesajul contine

Pentru luminarea sufletelor elitelor care conduc lumea
Rugăciunea (84) a Cruciadei de Rugăciune

Isuse drag, Te rog să luminezi sufletele elitelor care conduc lumea.

Arată-le dovada Milostivirii Tale.

Ajută-i să devină deschiși la inimă și să arate adevărată smerenie în onoarea măritei Jertfe a Morții... citește tot