Sâmbătă, 10 noiembrie 2012 la ora 23:45

Mult iubita Mea fiică, cât de șocant este Adevărul pentru tine. Deși tu ai acceptat Cuvântul Meu Sfânt, abia atunci când profețiile pe care Eu ți le dezvălui se vor materializa, vei înțelege gravitatea acestei Misiuni de salvare a omenirii.

Introducerea unei vaccinări globale, care vizează sugarii și copii mici, va fi una dintre cele mai odioase forme de genocid de la uciderea evreilor în timpul lui Hitler.

Acest plan malefic va fi posibil deoarece multe dintre guvernele voastre i-au forțat pe oameni să accepte schimbări ale legilor, care le dau guvernelor puterea de a folosi legile împotriva copiilor voștri nevinovați.

Țineți minte că singurul lucru care L-a oprit pe Tatăl Meu să pună capăt lumii este dragostea slujitorilor loiali care sunt printre voi.

Tatăl Meu și-a oprit Mâna să cadă, datorită Dragostei Sale pentru fiecare copil și fiecare Creație a Sa. Acum a venit momentul ca El să pună capăt timpurilor, pentru ca lumea pe care El a creat-o din dragoste și conform Voii Sale Divine să continue să existe în pace.

El îi va distruge acum pe aceia care au pus la cale această răutate împotriva copiilor Săi. El nu va mai răbda acest rău și Mâna Sa va cădea acum ca să pedepsească.

Mânia Lui se va manifesta acum în lume și oamenii vor fi uluiți de amploarea pedepsei ce va cădea asupra pământului.

Aceia dintre voi care sunteți responsabili de provocarea suferințelor teribile cetățenilor țărilor voastre, să știți aceasta.

Veți fi loviți în cele din urmă de flagelul bolii și atunci, voi și aceia care vă închinați grupului unic mondial veți dispărea înainte să înceapă bătălia Armaghedonului.

Nu veți fi tolerați de Tatăl Meu și El nu vă va permite să îi mai asupriți pe copiii Săi. Vai de aceia dintre voi care Îl mânie în aceste vremuri.

A venit timpul ca Tatăl Meu să vă arate cui aparține Puterea ce va fi de-a pururea. Teoriile voastre despre creație, care sunt greșite, vi se vor dezvălui în sfârșit în falsitatea lor. Adevărul, așa cum v-a fost promis în Cartea Adevărului, prezisă de profetul Daniel, va fi dezvăluit în cele din urmă.

Atât de mulți oameni ignoră Adevărul lui Dumnezeu. Multe suflete bine intenționate nu caută în viețile lor nimic altceva decât satisfacerea simțurilor. Mulți pierd timpul care li s-a acordat în viața lor pe pământ, pentru că nu cunosc Adevărul Existenței lui Dumnezeu.

Acum vi se arată Adevărul. Timpul răsplății a venit.

Tatăl Meu va face ca lumea să cunoască Adevărul în cele din urmă. Cei care ignoră Adevărul își refuză șansa de a intra în Noua Mea Împărăție de pe pământ.

În loc să trăiască o viață eternă glorioasă, plină de miracol, bucurie, dragoste și prosperitate, ei vor fi aruncați afară, să putrezească în adâncimile iadului.

Le cer tuturor copiilor lui Dumnezeu să ia în seamă acest avertisment.

Poate părea aspru. Mulți dintre cei care spun: “aceasta nu vine de la Dumnezeu, pentru că El este Milostiv” să ia aminte.

A sosit timpul să fie separat grâul de neghină. Ziua este foarte aproape. Orice va alege omul, va fi alegerea sa finală.

Liberul arbitru va fi mereu respectat de către Tatăl Meu până în ultima zi, Ziua Judecății.

Al vostru Isus