Duminică, 11 noiembrie 2012 la ora 18:00

Scumpa Mea fiică, este întotdeauna important de reținut că atunci când suferi, tu nu simți doar propria ta durere. Durerea Mea este cea pe care o înduri. Durerea despre care vorbesc nu este cea pe care am îndurat-o în timpul Răstignirii Mele, ci aceea pe care o trăiesc astăzi când privesc și simt durerea omenirii.

Oamenii suferă astăzi în lume din cauza întunecimii sufletelor lor. Suferă chiar și cei care trăiesc vieți simple și care încearcă să urmeze Învățăturile Mele. Ei se simt uneori nefericiți când se străduiesc să se iubească unii pe alții. Suferă de asemenea din cauza îndoielilor pe care le simt în credința lor.

Atât de mulți nu înțeleg ce înseamnă viața veșnică sau faptul că viața nu se sfârșește când un om moare pe acest pământ. De aceea atât de mulți nu se pregătesc pentru viața viitoare.

În trecut mulți oameni nu s-au pregătit îndeajuns și sunt acum ori în Iad, ori în Purgatoriu.

Acestei generații i se dă un Dar de care nici o altă generație nu s-a bucurat. Mulți vor face pur și simplu tranziția din această viață imediat, fără a trăi experiența morții așa cum o cunoașteți voi.

A Doua Mea Venire va aduce cu sine acest Dar extraordinar. Așadar nu vă temeți. Bucurați-vă, căci Eu vin să vă aduc un viitor prosper.

Priviți lucrurile astfel. Deși veți îndura anumite dificultăți și va trebui să fiți martori la felul în care Îmi va fi contestată Existența, aceasta nu va dura mult.

Știu că mulți dintre voi sunteți îngrijorați, dar vă promit solemn că tranziția va fi rapidă. Apoi, când veți vedea Noul Ierusalim coborând pe Noul Pământ, Noul Paradis, veți fi plini de extaz.

Cuvintele nu pot descrie această Creație minunată. Iubirea țâșnește din Inima Mea atunci când Mă gândesc la uimirea voastră și a celor dragi vouă. Atunci va deveni clar pentru voi misterul legământului final.

Adevărul Promisiunii Mele de a reveni va fi în sfârșit înțeles cu adevărat.

Lumea va deveni o familie sfântă și va trăi o existență în concordanță și uniune cu Voința Dumnezeiască a Tatălui Meu.

Va fi un timp al reunirii, căci va avea loc prima înviere a celor morți. Cei care au fost curățiți pe acest pământ, prin purificare, se vor alătura celor care au fost și ei purificați în Purgatoriu pentru a trăi în Noul Paradis.

Multe se vor schimba, dar toți cei care Mă urmează și care Mi se alătură în Noua Mea Eră de Pace, în care Eu voi stăpâni prin îndrumarea Mea spirituală, vor găsi pacea sufletului.

În sfârșit, suferința trăită sub stăpânirea satanei pe acest pământ nu va mai fi.

Veți vedea valoarea fiecărei dureri, suferințe, a fiecărei rugăciuni, a fiecărui efort îndurat de voi pentru a aduna sufletele care au rămas în urmă și care luptă și se zbat de-a lungul drumului.

Noul Paradis este gata. Tot ce trebuie să faceți este să vă pregătiți sufletele și să vă îndreptați spre porți. Aceia dintre voi care vă răscumpărați în Ochii Mei veți primi cheile pentru a deschide porțile.

Continuați lupta în aceste timpuri de suferință care vor veni, deoarece ele trebuie să se întâmple, pentru că au fost prezise în Cartea Tatălui Meu.

Rugăciunile voastre vor domoli mult dintre această suferință și Tatăl Meu va interveni în fiecare etapă pentru a-i apăra pe copiii Săi iubiți de acțiuni răuvoitoare.

Al vostru Isus