Duminică, 11 noiembrie 2012 la ora 22:00

Mult iubita Mea fiică, trebuie să vă adunați și să căutați acele suflete care nu cunosc Adevărul.

Deschideți-vă brațele. Chemați-i să asculte Adevărul. Viețile și sufletele lor vor fi poate pierdute dacă nu îi ajutați să vină la Mine.

Cruciada și Misiunea rămășiței Bisericii de pe pământ vor fi la fel de grele precum cele din Evul Mediu. Aceasta nu va presupune războiul fizic, în care o armată duce o luptă într-un război obișnuit.

Războiul va fi unul spiritual, deși va duce la formarea a milioane de grupuri de rugăciune menite să atenueze puterea anticristului. Aceste rugăciuni au fost scrise în Ceruri și promit Haruri extraordinare.

Acestea au un singur scop și anume să salveze sufletele tuturor, ale fiecărui copil, ale fiecărui crez, ale ambelor sexe, ale fiecărei religii existente, și ale ateilor. Aceasta este cea mai mare dorință a Mea.

Voi, discipolii Mei, sunteți sub îndrumarea Mea. Harurile pe care le-am revărsat asupra voastră dau deja roade. Curând puterile pe care le voi da, prin Harurile Rugăciunilor Cruciadei, vor atrage mii de noi suflete.

Vă gândiți poate, cum reușește un mic grup de rugăciune să obțină atâtea convertiri? Răspunsul este simplu. Pentru că sunteți protejați de Tatăl Meu și îndrumați direct de Mine, veți reuși. Nu puteți da greș. Deși vă veți confrunta cu multe distrageri și neînțelegeri, precum și cu lupta voastră interioară, care este de așteptat în această lucrare, Eu vă voi fi alături întotdeauna.

Țineți minte că acum ne pregătim pentru căderea slujitorilor Mei sfințiți, ca rezultat al schismei ce va urma, care va erupe în Bisericile Creștine.

Așa că, deși rămășițele armatei vor fi conduse de preoți și alți membri ai clerului creștin, mulți vor fi slujitori laici, pentru că preoții vor fi puțini.

Voi, discipolii Mei, va trebui să vă adunați și să păstrați Sfintele Euharistii, pentru că se vor găsi cu greu. Aceia dintre voi care sunteți Romano-Catolici va trebui să țineți Liturghii în refugii sau Biserici secrete.

O misiune, similară cu persecuțiile din Germania Nazistă, când evreii erau vânați, va fi creată pentru a eradica pe așa-numiții trădători ai Noii Biserici Mondiale, care vi se va spune că este pentru toate religiile.

Veți fi acuzați că pângăriți Liturghia și noua lor formă de prezentare a Liturghiei, în care Eu nu voi fi prezent în Sfânta Euharistie, pentru că aceasta va fi o abominație în Ochii Tatălui Meu.

Trupul și Sângele Meu vor fi prezente în Liturghiile ținute în acele centre și refugii în care vă arătați credința față de Trans-substanțiere, ceea ce va face ca Sacramentul Sfintei Jertfe a Liturghiei să fie autentic și acceptat de Tatăl Meu.

Eu voi continua să vă instruiesc pe măsură ce voi continuați să înființați Grupurile de Rugăciune “Isus pentru Omenire”, pretutindeni.

Multe se formează în fiecare zi. Le mulțumesc celor care au urmat îndrumările Mele și dovedesc ascultare.

Fiți liniștiți. Trebuie să fiți mai încrezători. Lăsați frica la o parte, pentru că ea nu vine de la Mine. Acum creștem și ne răspândim în fiecare colț al pământului. Curând toți vă vor urma și când aceasta se va întâmpla, rugăciunile vor schimba lumea prin convertire.

Vă iubesc pe toți. Sunt recunoscător și impresionat că voi Mi-ați răspuns de îndată prin această importantă Misiune, cea mai mare de acest fel, cu scopul de a-i aduce pe toți păcătoșii acasă la Tatăl Meu, feriți de influența și ispitele fiarei.

Al vostru Isus