Marți, 13 noiembrie 2012 la ora 17:00

Iubita Mea fiică, încoronarea Mea cu spini din timpul Crucificării Mele are o semnificație simbolică pentru vremurile din urmă.

Pentru că Biserica este Trupul Meu pe pământ, și ea va fi încoronată cu spinii batjocurii, așa cum s-a întâmplat în timpul drumului Meu spre Calvar. Coroana cu Spini reprezintă Capul Sfintei Mele Biserici pe pământ. Papa Benedict va suferi mult, urmând să fie persecutat pentru că rostește Adevărul.

Va fi strivit, în calitatea sa de Cap al Bisericii Mele, și nu i se va arăta nici un pic de milă. Opoziția față de el va crește repede, el nemaifiind considerat important.

Cei care vor susține că sunt mai moderni în abordarea lor față de căile apostolice, îl vor critica dur și îi vor ridiculiza cuvintele. Atunci Capul Bisericii Mele va fi înlocuit cu capul șarpelui.

Biciuirea pe care am îndurat-o în timpul Crucificării Mele se va repeta înăuntrul Bisericii Mele Catolice. Șarpele se mișcă repede acum, în încercarea sa de a-Mi devora Trupul – Biserica Mea pe pământ. Apoi toate Bisericile Creștine vor fi înghițite și forțate să-l adore pe falsul profet ca mâna dreaptă a fiarei.

Deși multora dintre voi vă este teamă, amintiți-vă că rugăciunile voastre întârzie aceste lucruri și în anumite situații chiar diminuează severitatea acestor evenimente.

Rugăciunile, multe rugăciuni, vor amâna și slăbi lucrarea celui rău pe pământ.

Ele sunt antidotul împotriva persecuției puse la cale de grupul malefic condus de satana. Prin convertirea și rugăciunile voastre, discipolii Mei, multe lucruri pot fi împiedicate. Rugăciunea are puterea să distrugă această ticăloșie. Rugăciunea poate să convertească și va converti omenirea. Atunci, dacă suficiente suflete Mă vor urma, totul va fi ușor. Atunci tranziția în Noul Meu Paradis va fi mai ușoară.

Al vostru Isus