Miercuri, 21 noiembrie 2012 la ora 18:45

Copila mea, toți copiii mei care Îl iubesc pe Fiul meu trebuie să se unească în rugăciune, în aceste timpuri de vrajbă în lume.

Trebuie să vă rugați pentru ca acele sărmane suflete care continuă să Îl crucifice pe Fiul meu să se lepede de păcat și să Îl implore pe Fiul meu să le ierte.

Timpul este scurt și doar cei aflați într-o stare de har pot intra în Împărăția Fiului meu.

Dacă înainte erau mulți ani de rugăciune, sacrificiu și devotament față de mine, Mama voastră Binecuvântată, acum nu a mai rămas decât foarte puțin timp pentru ca voi să căutați mântuirea.

Rugați-vă, micuții mei, rugați-vă stăruitor pentru aceia care Îl insultă pe Fiul meu și care Îl necinstesc pe Tatăl meu, Dumnezeu cel Preaînalt.

Atât de mulți au întors spatele lui Dumnezeu. Cel rău a reușit să le împietrească inimile.

Foarte puțini cinstesc viața, care a fost dăruită copiilor lui Dumnezeu. Viețile voastre sunt în Mâinile lui Dumnezeu. Oricine va interveni în Creația lui Dumnezeu va fi pedepsit.

Copila mea, trebuie să îi chemi pe toți cei cărora le-a fost dată Cartea Adevărului să se roage către mine, Mama Salvării. Mi s-a încredințat îndatorirea de a-L ajuta pe Fiul meu în răscumpărarea omenirii.

Îngăduiți-mi să vă ajut, copii, ca să vedeți clar și cu iubire în inimile voastre calea către Fiul meu.

Vă voi ajuta să depășiți fiecare obstacol care vă împiedică în drumul vostru spre Milostivirea Fiului meu.

Vă rog, țineți minte că Fiul meu este Atotiertător. El îi iubește pe toți copiii lui Dumnezeu, indiferent cât de mult Îl îndurerează aceștia.

Tot ce trebuie să faceți este să vă întoarceți către El și să Îi cereți ca Milostivirea Lui să vă aducă mai aproape de El.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru toți cei care L-au insultat pe Fiul meu și care i-au pângărit Bisericile, pentru că aceia au nevoie de ajutorul vostru.

Sunt suflete rătăcite și trebuie aduse înapoi la Sânul Fiului meu. Altminteri, Inima Sa ar fi frântă.

Vă mulțumesc că răspundeți acestei chemări din Ceruri.

Preaiubita voastră Mamă, Mama Mântuirii