Miercuri, 21 noiembrie 2012 la ora 23:30

Mult iubita Mea fiică, odată cu fiecare Mesaj sever pe care-l transmit tuturor copiilor lui Dumnezeu, să-ți aduci mereu aminte că Iubirea Mea este atotMilostivă.

Răbdarea mea îndură toate și voi salva pe fiecare persoană care cheamă Milostivirea Mea, indiferent de gravitatea păcatelor ei.

Cât de mult tânjesc să-i eliberez pe toți de sub stăpânirea înșelătorului care strânge din ce în ce mai tare în încleștarea sa fiecare suflet pe care l-a sedus, astfel încât mulți sunt neputincioși în fața puterii sale.

Fiecare om să înțeleagă aceasta: când de bună voie ți-ai vândut sufletul satanei, el nu-ți va mai da drumul. Doar Eu vă pot elibera.

Atunci când sufletele, care M-au pierdut datorită vieții păcătoase pe care au dus-o, încearcă să-și schimbe felul în care-și trăiesc viața, se vor lupta și ele cu fiara. Pentru că aceasta este o fiară mâniată și înveninată.

Pentru mulți, chiar și pentru cei care sunt devotați față de Mine, Isus al lor, fiara le va fi uneori ca un spin în coastă. Nimic nu o va satisface până când nu veți ceda ispitei sale, ispită ce diferă de la persoană la persoană.

Pentru că sunteți cu toții păcătoși și veți continua să fiți astfel până când veți fi curățați de păcat, acceptați că păcatul există, dar luptați împotriva lui.

Voi, cei care Mă cunoașteți îndeaproape, știți că puteți întotdeauna să aveți încredere în Milostivirea Mea.

Voi știți cât de important este să comunicați zilnic cu Mine. Puteți face aceasta într-un mod foarte simplu, cum ar fi să stați de vorbă cu Mine în timp ce lucrați. Acesta este timpul perfect pentru a-Mi oferi mici sacrificii.

Dacă cineva vă jignește, oferiți-Mi Mie această încercare dureroasă, pentru a putea salva suflete cu ajutorul ei.

Dacă sunteți tulburați din cauza greutăților pe care le îndurați și asupra cărora nu aveți niciun control, lăsați-Mă să vă ridic povara.

Multă lume lucrează perioade lungi și grele atât în casă cât și în afara ei. Tot ce vă cer este să vă întoarceți în gând către Mine atunci când aveți nevoie de sprijin și ajutor și Eu vă voi asculta rugăciunea.

Să nu comiteți niciodată greșeala să credeți că puteți comunica cu Mine doar în timpul petrecut de voi în Biserică sau doar înainte și după primirea Sfintelor Sacramente. Eu sunt cu voi în fiecare moment al zilei. Răspund la fiecare cerere dacă este în acord cu Voința Mea Sfântă.

Preaiubiții Mei discipoli, voi toți sunteți copiii lui Dumnezeu. Eu vă unesc, națiune cu națiune, pentru ca să vă pot aduce pacea și unitatea în mijlocul haosului care va urma.

Lăsați-Mă să vă aduc în sânul Sfintei Mele Familii și veți fi întăriți.

Atunci vă veți ridica și veți păși hotărâți înainte, înnoiți și cu o nouă misiune, aceea de a-Mi conduce oastea care încă nu s-a format în multe țări.

Să respectați cu loialitate îndrumările Mele.

Vă rog să răspândiți pretutindeni Pecetea Dumnezeului Celui Viu. Această Pecete nu se vinde. Ea trebuie să fie disponibilă tuturor. Împărțiți cópii ale acesteia tuturor acelora care au nevoie de protecție.

Divizarea între discipolii mei loiali, cei care acceptă Cartea Tatălui Meu, Preasfânta Biblie și cei care vor să schimbe Adevărul, este pe punctul de a crește.

O jumătate nu se va abate de la Adevăr.

Cealaltă jumătate va falsifica Adevărul.

Vor face aceasta pentru ca el să corespundă cu motivațiile lor personale și politice, care vor fi ascunse în spatele unui limbaj studiat.

Adevărul va fi declarat în curând ca fiind minciună iar Dumnezeu va fi învinuit pentru aceasta.

Cu o totală lipsă de respect, ei vor declara că legile instituite de Sfântul Meu vicar sunt demodate și nu se mai potrivesc societății moderne de astăzi.

Toate argumentele pline de viclenie vor intra în conflict direct cu Legile lui Dumnezeu și totul se rezumă la faptul că acești oameni vor să introducă legi care legalizează păcatul. Ei nu-L iubesc pe Dumnezeu. Ei declară că-L iubesc, deși mulți dintre cei care promovează astfel de legi sunt atei, dar nu-și dezvăluie adevăratele convingeri.

Multe dintre planurile lor includ și intenția de a interzice legile creștine.

Pe de-o parte, aceștia tolerează legile care permit femeilor să avorteze copii, ca urmare a stilului de viață ales. Ei argumentează că ele au dreptul de a alege, dar de fapt această alegere se aplică nevoilor mamei și nu ale copilului.

Multe femei vor suferi după ce vor distruge viața în acest fel. Multe vor simți că au pierdut ceva pentru că în inimile lor vor ști că viața pe care au distrus-o a fost creația lui Dumnezeu.

Vor fi folosite cele mai puternice și convingătoare argumente pentru a favoriza adoptarea legislației în favoarea avortului. Se vor folosi de orice truc pentru a primi sprijin și aceasta se va încheia cu introducerea dreptului la avort pentru toată lumea.

Din cauza acestui păcat, Eu voi distruge țările lor.

Păcatul avortului îi cauzează o mare durere Tatălui Meu și El nu va permite ca acest lucru să continue.

Națiunile care încearcă încontinuu să facă accesibil avortul tot mai multor femei și care îl promovează ca fiind un lucru bun vor fi eliminate și li se va da o pedeapsă din care nu-și vor mai reveni.

Ele vor fi vinovate de păcatul uciderii și vor fi unul din primele grupuri care vor suferi durere în timpul Avertismentului.

Dumnezeu nu vă va permite să vă atingeți de viețile pe care El le-a creat.

Pedeapsa Sa se va manifesta asupra voastră sub formă de cutremure și multor națiuni va continua să le fie administrată pedeapsă după pedeapsă până în Ziua Domnului.

Avortul și crima vor fi cele două păcate pentru care Tatăl Meu va abate asupra lumii o pedeapsă severă.

Discipolii Mei, păcatul este ca o pată care vă înnegrește sufletul în fiecare zi. Dar când sunteți în stare de har, atunci păcatul scade. Cu cât veți primiți mai des Sacramentele Sfintei Împărtășanii și ale Sfintei Spovedanii, cu atât veți primi mai multe haruri.

Acelora dintre voi care participă zilnic la Sfânta Liturghie li se acordă haruri cu totul speciale. Pentru că voi, discipolii Mei devotați, veți trece repede prin Porțile Paradisului Meu.

Mergeți acum și petreceți un pic mai mult timp împreună cu Mine. Vorbiți cu Mine. Îmi place conversația personală cu voi pentru că Mă aduce mai aproape de voi. Mi-e dor de voi. Mi-e dor de intimitatea după care tânjesc ca să vă pot aduce mai aproape de Mine.

Puteți construi foarte ușor o relație minunată cu Mine prin simplul fapt de a deveni mai întâi prieteni. Apoi dragostea dintre noi va crește într-atât încât la un moment dat inima voastră și inima Mea vor deborda de dragoste una pentru cealaltă.

Nu este deloc complicat să faceți un nou început, să vă pregătiți pentru Împărăția Mea. Chemați-Mă.

Dacă Mă iubiți, vă veți încrede în Mine curând, iar acest lucru vă va conduce la curățirea sufletelor voastre. Veți fi mai fericiți, în pace și nimic din lumea exterioară nu va avea vreo importanță pentru voi decât durerea provocată de păcatul pe care îl vedeți.

Sunt chiar aici. Vă aștept. Doresc ca omenirea să poată să Mă cunoască așa cum se cuvine.

Vă iubesc.

Vă iubesc.
Al vostru Isus