Duminică, 25 noiembrie 2012 la ora 17:25

Mult iubita Mea fiică, Eu sunt Cristos, Mântuitorul rasei omenești și în curând îmi voi așeza pe cap Coroana și voi domni în sfârșit peste întregul pământ.

Coroana de Spini va rămâne însă așezată pe Capul Meu Sfânt până în ziua cea mare când în sfârșit voi ședea pe tronul ce Mi-a fost promis de către Tatăl Meu.

Eu sunt singurul Rege Adevărat, singurul Dumnezeu Adevărat, și totuși port o Coroană de Spini, ce Mi-a fost pusă pe cap cu atâta cruzime de către oamenii nerecunoscători.

Nu Mie Îmi vor pune pe cap o coroană cu smaralde sau pietre prețioase. Nici măcar în ziua de azi. Nu! În schimb, ei continuă să mă rănească, respingând mântuirea pe care am obținut-o pentru ei atunci când Am fost crucificat.

Am tot așteptat ca omenirea să-și ridice ochii și să și-i deschidă ca să vadă Adevărul.

Și totuși, atât de puțini creștini Îmi urmează Învățăturile. Sunt slăbiți de presiunile din exterior și rămân tăcuți, în vreme ce lumea îmbrățișează păcatul ca pe un lucru bun.

Coroana Mi-a fost pregătită și Eu voi veni în Slavă. Fiecare om Mă va vedea coborând din Ceruri.

Acest eveniment va dura câteva ore, iar cei cu credința puternică vor striga și se vor bucura.

Atât de mulți se vor rușina și înspăimânta când Mă vor vedea! Dar, chiar și atunci, în ultima secundă, dacă Mă vor ruga să-i iert, Eu o voi face.

Feriți-vă de cei care susțin că sunt Eu. Acest lucru este foarte important, pentru că Eu voi veni doar în ziua aleasă.

Nu voi veni pe pământ ca un om, pentru că acest lucru nu a fost permis de către Tatăl Meu. Să nu vă lăsați înșelați.

Împărăția Mea este aproape. Fie ca toți cei care nu vor să Mă accepte pe Mine, Existența Mea sau profețiile din Cartea Tatălui Meu să știe că acest eveniment nu poate fi împiedicat.

Satana și cei care-l urmează nu au nici o putere asupra Mea. Singura putere care contează este Puterea lui Dumnezeu, care-Și iubește toți copiii.

Pregătiți-vă pentru Noua Mea Împărăție și bucurați-vă. Așteptați cu nerăbdare această zi pentru că va fi ziua în care suferința umană va înceta pentru totdeauna.

Doar cei care urmează Învățăturile Mele vor ajunge să cunoască Noul Meu Paradis.

Discipolii Mei trebuie să formeze un cerc de rugăciune pentru a salva sufletele acelora care nu vor veni la Mine nici măcar în ultima zi.

Vă rog să spuneți Litania de rugăciune “Pentru Harul Imunității” pentru cei ce nu au puterea să se ajute pe ei înșiși.

Al Vostru Isus