Duminică, 25 noiembrie 2012 la ora 18:45

Mult iubita Mea fiică, discipolii Mei trebuie să înțeleagă că încercările pe care le îndură în Numele Meu îi vor face mai puternici.

Tuturor celor care iau aminte la aceste mesaje Sfinte: nu trebuie să permiteți niciodată ca atacurile din partea altor oameni să vă doboare.

Chiar și atunci când ei fac asta, atunci când vă calcă și apoi vă lovesc cu picioarele, în timp ce voi zăceți fără apărare, să știți că Eu vă voi ridica. Veți deveni, de fiecare dată, mai puternici și atunci frica vi se va micșora.

Rugați-vă pentru acei oameni, fiindcă nu este vina lor. Ei sunt folosiți de cel viclean pentru a vă întoarce de la această Misiune.

Acum trebuie să aflați că Milostivirea Mea se va revărsa în curând asupra întregii omeniri, precum o vâlvătaie de foc și va cuprinde sufletul fiecărui om. Când acest lucru se va întâmpla, lumea se va liniști. Atât de mulți oameni se vor converti, iar asta este bine. Însă precum furtuna în noapte, anticristul va sosi și va nărui acest sentiment de pace.

El va schimba cursul vieții oamenilor, chiar dacă ei la început nu își vor da seama. Va deveni un conducător foarte puternic al lumii, iar voi nu trebuie să îl priviți niciodată în ochi. Țineți-vă privirea în jos. Puneți-vă încrederea în Mine și rugați-vă ca aceia pe care îi infestează să poată fi mântuiți.

Întocmai ca și atunci când știți că vine o furtună, trebuie să vă pregătiți temeinic. Nu lăsați vreo parte a casei voastre fără apărare. Trageți obloanele. Izolați-vă pe voi și familia voastră de stricăciune. Acestui om i s-au dat atâtea puteri de către fiară, încât trebuie să vă protejați de el, căci altfel va reuși să vă întineze sufletul.

Ticăloșia sa va fi ascunsă cu grijă de ochii voștri și, dacă nu sunteți pregătiți, ați putea să cădeți în capcana lui.

Bătălia dintre bine și rău va avea loc deopotrivă pe pământ și în afara lui, în același timp.

Problema în acest război este că aceia care vor fi de partea anticristului și a profetului mincinos vor părea că fac mult bine în lume.

Cei care urmează Legile lui Dumnezeu vor fi considerați diabolici și vor fi persecutați.

Refugiul Meu este locul către care trebuie să fugiți. Inima Mea Sfântă, cu fiecare picătură din Sângele Meu, se va revărsa asupra voastră, pentru a vă ocroti.

Să nu vă simțiți vreodată dezamăgiți. Să nu vă simțiți vreodată singuri. V-am adus pe toți împreună prin această misiune și prin altele de acest fel. În timp, toți cei care urmează îndrumările date de Mine prin toți profeții și vizionarii adevărați vor ajuta la salvarea a miliarde de suflete.

Chiar și douăzeci de milioane dintre voi, prin stăruință, încercări, suferințe și rugăciuni, pot salva cea mai mare parte a omenirii.

Aceasta este promisiunea Mea către voi.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru toți frații și surorile voastre, deoarece uniți vom deveni parte a Noii Mele Împărății și totul va fi bine.

Totuși, să nu vă îndoiți că este necesară multă muncă pentru a converti rasa umană.

Nu va fi o realizare ușoară, însă puterea și harurile pe care le voi dărui acestei Misiuni vor face ca Voia Sfântă a Tatălui Meu să se împlinească așa cum trebuie să fie.

Isus al vostru