Marți, 27 noiembrie 2012 la ora 20:08

Mult iubita Mea fiică, trebuie să îți spun că mulți dintre voi, cei care munciți din greu pentru a promova și răspândi Sfântul Meu Cuvânt, veți fi atacați ca niciodată până acum de către experți autoproclamați, care vor respinge aceste mesaje ca fiind lipsite de importanță.

Alții, care și ei vă atacă, vor spune că nu aveți nici un drept să proclamați Cuvântul Meu sau să declarați că el este Adevărul.

În sfârșit, veți fi amenințați de către anumiți slujitori sfințiți din Biserica Mea și vi se va spune să vă opriți din munca voastră, pentru că sunt jigniți de lucrarea voastră. Ei vor spune că aceste mesaje nu vin de la Dumnezeu.

Ei presupun că mesajele vin de la o forță malefică. Vor spune că aceste mesaje sunt în opoziție cu Învățăturile Bisericii Mele. Lor le spun următoarele: ce parte din Mesaje vă cauzează atâta tulburare? De ce nu spuneți Adevărul când criticați Cuvântul Meu?

De ce vă lăudați cu cunoștințele voastre despre problemele spirituale, cunoștințe care, afirmați voi, le depășesc pe ale Mele?

Vorbiți oare în numele Bisericii Mele, Trupul Meu pe pământ? Dacă este așa, să știți că Eu, prin Sfântul Meu Vicar, nu am autorizat aceasta.

Campania voastră de a respinge aceste Mesaje se bazează atât de mult pe propriile voastre păreri și opinii personale?

Criticați Cuvântul Meu și apoi amenințați turma voastră că dacă vor citi Cuvântul Meu vor fi conduși pe un drum greșit.

Voi spuneți că Sfântul Meu Cuvânt trebuie respins și apoi le spuneți discipolilor Mei că este datoria lor să facă aceasta.

De ce vă temeți de Regele căruia ați jurat să Îi închinați viața voastră?

Nu trebuie să vă temeți de Mine și totuși Cuvântul Meu vă neliniștește.

În lume sunt mulți profeți autoproclamați care nu sunt autentici și care au nevoie de rugăciunile multor oameni. Cu toate acestea, cel mai mult vă veți îndrepta criticile asupra celor autentici. Profeții Mei adevărați sunt cei care stârnesc mânia preoților, care nu sunt încă siguri asupra scopului acestei Sfinte Misiuni.

Fiți atenți pe cine provocați și asupra cui vă răspândiți veninul și minciunile și cui creați dificultăți, pentru că Eu nu v-am dat vouă sau Bisericii Mele autoritatea de a face asta. Preoții Mei, nu trebuie să Mă jigniți declarându-Mă mincinos.

Când ziua Adevărului vă va fi revelată, veți simți o mare rușine.

Voi trebuie să puneți deoparte armele și să eliminați toată ura și mânia care vă chinuie în acest moment. Apoi priviți la ceea ce vi s-a întâmplat. Satana v-a înșelat în așa măsură încât atacurile voastre scrise și verbale asupra acestei Lucrări depășesc cu mult ceea ce se așteaptă de la voi ca preoți.

De ce s-a întâmplat așa? Pentru ca să întârziați aceasta Misiune și să îndepărtați oamenii de la Rugăciunile Mele care au fost trimise din Cer pentru a salva sufletele. Ceea ce faceți voi este să încercați să Mă opriți pe Mine, Isus al Vostru, din Planul Meu de salvare a omenirii.

Aceasta este o ofensă foarte gravă împotriva lui Dumnezeu.

Iată o Rugăciune a Cruciadei, care să vă ajute să răspundeți Chemării Mele și să vă elibereze de chinurile îndoielii.

Rugăciunea (86) a Cruciadei de Rugăciune: Eliberează-mă de chinul îndoielii

"Isuse drag, vin în fața Ta confuz, nesigur și frustrat, pentru că sunt îngrijorat de Adevărul pe care Îl proclami prin Mesajele Tale. Iartă-mă dacă Ți-am greșit. Iartă-mă dacă nu pot să Te aud. Deschide ochii mei, astfel încât să mi se arate ceea ce Tu vrei ca eu să înțeleg. Te implor, dă-mi Puterea Duhului Sfânt ca să îmi arate Adevărul. Te iubesc, Isuse drag, și Te rog să mă eliberezi de chinurile îndoielii. Ajută-mă să răspund chemării Tale. Iartă-mă dacă Te-am jignit și adu-mă mai aproape de Inima Ta. Călăuzește-mă spre Noua Ta Împărăție și dăruiește-mi privilegiul ca prin propriile mele rugăciuni și suferințe să Te ajut pe Tine să salvezi sufletele atât de prețioase Sfintei Tale Inimi. Amin."

Isus al Vostru

Mesajul contine

Eliberează-mă de chinul îndoielii
Rugăciunea (86) a Cruciadei de Rugăciune

Isuse drag, vin în fața Ta confuz, nesigur și frustrat, pentru că sunt îngrijorat de Adevărul pe care Îl proclami prin Mesajele Tale.

Iartă-mă dacă Ți-am greșit.

Iartă-mă dacă nu pot să Te aud.

Deschide... citește tot