Joi, 14 aprilie 2011 la ora 22:00

Fiica Mea iubită, Mă bucur că atât de mulți discipoli buni și evlavioși se adună împreună în Săptămâna Mare ca să cinstească Jertfa Mea făcută pentru toți. O Jertfă pe care aș face-o iar și iar dacă aș putea să salvez pe fiecare dintre voi.

Iubirea Mea este profundă pentru fiecare persoană de pe pământ, fiecare creat din Sfânta Voință a lui Dumnezeu, Tatăl Veșnic, Creatorul omenirii. Fiecare dintre voi ocupă un loc deosebit în inima Mea, chiar și aceia care nu Mă cunosc.

Dacă vi s-ar promite aici pe pământ o viață care să vă ofere sănătate și fericire, mulți ar profita de această ocazie, atât de disperați sunteți să satisfaceți dorințele trupului. Dacă omului i s-ar oferi paradisul din ceruri, i-ar fi greu să și-l închipuie.

Eu înțeleg asta. Sufletului lânced i-ar trebui o imaginație vie ca să-și închipuie acest măreț loc. El se va strădui mereu să vizualizeze acest tărâm glorios. Singurele suflete care pot, sunt cele cu o credință puternică în Existența lui Dumnezeu. Singurul mod de a înțelege cu adevărat bijuteria care vă așteaptă pe toți este să vă întăriți credința.

Singurul mod de a face asta este să vă rugați perseverent să vedeți Adevărul, Lumina, viitorul strălucit care îi așteaptă pe toți aceia care Îl cinstesc pe Dumnezeul, Tatăl Atotputernic. Credincioșilor, voi trebuie să vă rugați pentru prieteni, soț, soție, rude, părinți, frați, surori și copii, care au puțină credință.

Rozariul Divinei Milostiviri, recitat de voi în numele lor, le va salva sufletele. Aceasta este promisiunea Mea pentru voi, acum.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos