Vineri, 15 aprilie 2011 la ora 15:30

Draga Mea fiică, trebuie să spui lumii că dacă vrea să obțină viața veșnică, omenirea trebuie să urmeze acum Preasfânta Mea Voință. Această lume, deși are multe de oferit, nu vă va potoli niciodată foamea. Dacă nu ar fi fost păcatul părinților voștri de la începuturi, Adam și Eva, atunci, ar fi fost posibil să trăiți fără opreliști într-o fericire veșnică.

Întrucât înșelătorul este prezent peste tot, el nu vă va lăsa pe niciunul să vă planificați viața în direcția Mea. Șiret și mincinos, el va încerca permanent să vă facă să cădeți în păcat, prin diverse metode de seducție. Dar îi va fi dificil să se apropie de voi dacă sunteți în stare de har, obținută prin spovadă și Preasfântul Sacrament.

Sfântul Rozar este deosebit de eficient împotriva satanei, datorită puterii date Binecuvântatei Fecioare, Mama Mea, de Dumnezeu, Tatăl Veșnic. Ea are o putere uriașă asupra înșelătorului. El este neputincios în fața Mamei Mele și el știe asta. Dacă permiteți ca Sfânta Mea Mamă să vă călăuzească spre harurile pentru care ea poate mijloci, pentru voi, atunci veți fi imuni la influența lui.

Când oamenii se străduiesc azi să atingă fericirea și pacea pe acest pământ, ei caută formula secretă. Ei pierd timp încercând să descifreze secretul fericirii, câștigului material și păcii în viața lor. Ei vin cu soluții și idei noi, toate promovate prin scheme de înavuțire. Indiferent de argumentele pe care ei le aduc, cele mai multe bazându-se pe idealism psihologic, este pur și simplu imposibil să obțineți pacea și fericirea dacă nu credeți în Dumnezeu, Tatăl Veșnic. El este singurul Dătător de Viață.

Fără să vă apropiați de El, veți fi cu sufletele goale. Aceia dintre voi care petrec mult timp încercând să nege Existența Mea – vă pierdeți timpul cu vise deșarte care nu se vor împlini niciodată. Refuzul vostru încăpățânat de a vă recunoaște Creatorul, Ființa Supremă Care a creat această lume, vă va duce în abisul întunericului veșnic.

Mulți oameni ca voi, care în timpul vieții lor au mers la extrem pentru a nega Existența lui Dumnezeu prin răspândirea minciunii că nu există Dumnezeu Tatăl, acum din păcate se află în fundul iadului, din cauza propriei lor alegeri. Nu lăsați să se întâmple asta și cu sufletele voastre, pentru că sufletele ajunse în iad ard ca și cum ar fi încă din carne. Cum râde satana de ignoranța voastră!

Când îl negați pe Dumnezeu, vă negați dreptul la fericirea veșnică. Acea fericire veșnică pe care o căutați neobosit în această lume, dar care nu se poate atinge pe pământ.

Niciodată să nu vă trăiți viața pe acest pământ ca și cum ar fi singura parte a ciclului existenței voastre, pentru că nu este. Adevăratul vostru cămin va fi în Rai, cu Mine.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos