Sâmbătă, 01 decembrie 2012 la ora 19:45

Fiica Mea prea iubită, când pun iubire în inimile părinților voștri, aceasta vă permite să întrezăriți iubirea pe care o port în Inima Mea pentru voi.

Un copil care este hrănit de iubirea pură a părinților săi, este binecuvântat deoarece degustă Iubirea pe care Dumnezeu o are pentru copiii Săi.

Iubirea Mea este prezentă în special în familia unită, unde iubirea care o leagă amintește de Sfânta Familie.

Toate națiunile lumii sunt unite, cu Dumnezeu, într-o singură națiune. Fiecare este parte a aceleiași familii. În unele familii este mai multă iubire și toți copiii sunt în armonie cu părinții lor.

În alte familii este divizare, iar copiii se rătăcesc și cad în disperare.

Când un copil se rătăcește de la calea Adevărului și se trezește implicat în fapte rele, el aduce multe tulburări în familia sa.

Atunci când el este în necaz și e dependent de plăcerile păcătoase ale cărnii, le provoacă o neliniște teribilă părinților săi.

Atunci când el refuză să accepte ajutorul părinților, aceștia nu sunt doar întristați și frustrați, ci se și îmbolnăvesc de îngrijorare.

Când el întoarce spatele fraților și surorilor lui, le provoacă suferință și chin și, respingându-i, el își respinge întreaga familie.

Această familie distrusă, deși unită, cu excepția fiului rătăcit, nu poate să-și găsească pacea.

Ei ar sacrifica totul doar pentru a-l salva pe sărmanul lor copil rătăcit, pentru a nu-și distruge șansa la fericire în viață.

Același lucru este valabil și pentru copiii lui Dumnezeu, care resping Mâna Lui plină de Iubire și Milostivire, fapt ce-L determină să plângă de durere.

Cei care Mă urmează și care văd aceste suflete pierdute, ce cutreieră lumea căutând consolare în lucrurile ce nu aparțin lui Dumnezeu, simt și ei tristețe în inimile lor. Ei simt și teamă deoarece știu că aceste suflete sărmane, fără a Mi se adresa Mie, Isus al lor, pentru a le salva, vor fi pierdute pentru totdeauna.

Biserica Mea Vie de pe pământ, formată din toți cei care Mă urmează, trebuie să Mă ajute să salvez fiecare suflet.

Fără toți membrii Familiei lui Dumnezeu va fi o reuniune dureroasă dacă pierd chiar și un singur suflet.

Toți copiii lui Dumnezeu sunt una. Prin rugăciunile voastre, aduceți la Mine sufletele acelora dintre voi care nu acceptă existența lui Dumnezeu și ale celor care sunt implicați în astfel de vieți păcătoase, pentru că ei nu găsesc o cale ușoară de scăpare.

Apoi aduceți-Mi sufletele acelor păcătoși amăgiți care au căzut în capcanele ce le-au fost întinse de cel rău.

Acolo unde există o dorință din partea discipolilor Mei pentru a ajuta la salvarea sufletelor, Eu voi multiplica numărul acelor suflete de o mie de ori. Vă promit aceasta. Eforturile voastre nu vor fi în van. Fiecare fărâmă a suferinței voastre, pe care o îndurați în Numele Meu și pe care Mi-o oferiți de bunăvoie, va fi folosită pentru salvarea unei mai mari părți a umanității.

Iubiți-vă familia așa cum vă iubesc Eu. Iubiți-vă toți frații și surorile așa cum ați face-o în propria voastră familie și Eu vă voi umple de haruri.

Iubiți-vă dușmanii și dovediți lucrul acesta rugându-vă pentru ei, iar eu le voi salva sufletele.

Al vostru Isus