Duminică, 02 decembrie 2012 la ora 17:40

Prea iubita Mea fiică, doar atunci când ești ținta urii vei înțelege cu adevărat puterea pe care cel rău o are asupra omenirii.

Ura este cauzată de satana, care o folosește pentru a determina oamenii să se întoarcă împotriva prietenilor, a fraților și surorilor lor.

Ura naște ură, când o persoană urăște pe alta, și este de obicei cauzată de furie. Furia poate apărea ca rezultat al unor diferențe de opinii. Dacă nu este controlată, se va transforma rapid în ură.

Când cineva atacă o altă persoană, o organizație sau o națiune din cauza diferențelor de opinii, poate isca un torent de ură în scurt timp.

De aceea Eu îi îndemn pe toți cei care sunt ținta unei asemenea furii, să rămână demni tot timpul. Chiar și atunci când cineva vă insultă pe față sau pe la spate, trebuie să fiți atenți să nu vă lăsați angrenați. Dacă faceți asta, veți fi tentați să păcătuiți.

Satana încurajează oamenii să devină furioși. Apoi, folosește furia pentru a înfuria următoarea persoană și continuă așa până când ura le este insuflată ambelor părți.

El, cel rău, inspiră ura pentru a putea cauza diviziune.

Diviziunea este opusul unității. Unitatea este un har al lui Dumnezeu. Când oamenii sunt uniți și se respectă unul pe celălalt, iubirea este prezentă. Iubirea este Dumnezeu, deci Dumnezeu a inspirat această unitate.

Satana folosește ura pentru a determina națiunile să se divizeze, căsătoriile să se destrame, să se comită asasinate și criminalitatea vicioasă să crească. Atunci când satana va fi învins, ura va fi în sfârșit înlăturată și nu va mai reveni în lume.

Iubirea poate înlocui ura. Când o persoană este furioasă pe tine, trebuie să încerci să răspunzi cu iubire. Poate fi foarte greu să faci asta, însă cu ajutorul Meu, vei descoperi că ura va fi înlăturată imediat.

Flacăra iubirii stinge focul urii. Îl anulează. Iubirea este Dumnezeu și așa cum Dumnezeu are Putere mare asupra fiarei, tot așa iubirea este soluția și pentru a înlătura fiara din viețile voastre.

Este nevoie de mult curaj pentru a rămâne în picioare, ca victimă, împotriva urii. Dacă faceți așa cum vă cer Eu și Mă veți chema pentru a vă da curaj, atunci veți învinge ura.

Al vostru Isus