Luni, 03 decembrie 2012 la ora 19:05

Prea iubita Mea fiică, prin toată tăria și cu tot curajul vostru, Eu chem omenirea să se pregătească pentru Marea Mea Milostivire.

Pe cei dintre voi cu inima smerită și neprihănire în suflet, vă chem să vă rugați pentru sufletele celor care vor muri în timpul Avertismentului.

Câtă nevoie au de rugăciunile voastre. Câtă nevoie am Eu de suferința voastră. Ambele daruri, dăruite Mie de către voi, vor ajuta la mântuirea celor ce nu pot fi mântuiți doar prin libera lor voință.

Atunci când Flacăra Milostivirii Mele va fi revărsată pe întregul pământ, mulți se vor bucura, însă va fi o vreme a durerii pentru păcătoșii care nu vor fi capabili să-Mi ceară iertare din cauza mândriei.

Purificarea lor va fi dureroasă și va fi nevoie de multă suferință din partea lor, pentru a fi răscumpărați în Ochii Mei.

Cum se vor frânge inimile rele ale oamenilor și, cu teroare în suflete, mulți vor cădea în agonie în fața Mea. Să le spuneți că, deși vor trece prin mult chin, miliarde de oameni se vor purifica în inimă și în suflet. Atunci ei vor fi pe deplin pregătiți pentru măreața zi a Venirii Mele.

Fiica Mea, încercările acelora care Mă urmează se vor înmulți și intensifica înaintea Avertismentului.

Când voi Îmi jertfiți atâta suferință, Eu voi mântui sufletele a milioane de oameni. Vă rog, nu Îmi purtați pică pentru aceste chinuri, deoarece vor avea loc miracole mari, în pofida oamenilor nerecunoscători care nu au rușine în inimi pentru ticăloșia de care se fac vinovați.

Nici măcar un singur om nu va fi scutit de scrutarea stării sufletelor lor, așa cum apar ele în Ochii Mei.

Când vor vedea starea amarnică a sufletelor lor, ei vor fi profund rușinați. Aceia care regretă într-adevăr ofensele aduse lui Dumnezeu, vor fi iertați. Lor li se va cere să treacă printr-o curățire, pe care trebuie s-o accepte cu umilință.

Multe, multe suflete vor primi Mâna întinsă a Milostivirii Mele, însă acele suflete care au comis păcat capital vor fi atât de împietrite, încât se vor feri de Milostivirea Mea. Această Rugăciune a Cruciadei de Rugăciune trebuie rostită pentru sufletele de după Avertisment.

Rugăciunea (88) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru sufletele de după Avertisment

"O, Inimă Preasfântă a lui Isus, arată-ne Milostivirea nouă, tuturor sărmanilor păcătoși. Luminează acele inimi împietrite care au nevoie disperată de călăuzire. Iartă nelegiuirile lor. Ajută-le ca, prin Dragostea și Milostivirea Ta, să găsească în inimile lor posibilitatea de a profita de Marele Tău Dar al Răscumpărării. Te implor să ierți toate sufletele care resping Adevărul lui Dumnezeu. Acoperă-le cu Lumina Ta, Isuse drag, astfel încât să fie oarbe la ticăloșia și ispitirile diavolului care va încerca să le rupă de Tine pentru veșnicie. Te implor să dai tuturor copiilor lui Dumnezeu puterea de a fi recunoscători pentru Marea Ta Milostivire. Te rog, deschide poarta către Împărăția Ta tuturor sufletelor rătăcite, care cutreieră pământul într-o stare de neajutorare și deznădejde. Amin."

Mergeți, discipolii Mei și fiți credincioși îndrumărilor Mele, pentru a vă pregăti sufletele pentru Milostivirea Mea Dumnezeiască.

Al vostru Isus

Mesajul contine

Pentru sufletele de după Avertisment
Rugăciunea (88) a Cruciadei de Rugăciune

Inimă Preasfântă a lui Isus, arată-ne Milostivirea nouă, tuturor sărmanilor păcătoși.

Luminează acele inimi împietrite care au nevoie disperată de călăuzire.

Iartă nelegiuirile lor.

Ajută-le ca, prin Dra... citește tot