Miercuri, 05 decembrie 2012 la ora 20:40

Copila mea, te rog spune-le copiilor mei să apeleze la Mine, Mama lor iubită, ca să îi pot proteja în aceste vremuri de confuzie și durere.

Inima Mea imaculată este refugiul la care trebuie să vă întoarceți pentru ca, prin intervenția Mea, să vă reînnoiți credința și încrederea în Fiul Meu.

Voi veni în ajutorul vostru iar lacrimile Mele de Iubire și Compasiune pentru fiecare dintre voi vor cădea și atunci veți găsi pacea în inimile voastre.

Cu ajutorul Meu, pe care trebuie să-l căutați în fiecare zi, Fiul Meu vă va da harurile necesare pentru ca să deveniți vrednici de Măreața Sa Milostivire.

Nu ezitați să mă chemați deoarece am primit un dar special de la Fiul Meu.

Vă voi ajuta să vă pregătiți sufletele ca să fie plăcute Fiului Meu.

Ajutorul Meu vă va întări și veți simți o apropiere față de Fiul Meu, pe care o veți găsi atât de odihnitoare, că vă veți întoarce la mine pentru ca să vă păstrez în siguranță.

Ca Mamă a Mântuirii, eu vă voi ajuta pe voi și pe familiile voastre să fiți consacrați Fiului Meu, Isus Cristos.

Nu trebuie niciodată să vă fie frică de Fiul Meu, indiferent cât de tare ați păcătuit, deoarece El mereu speră și așteaptă să Îl chemați. Mila Sa este dincolo de capacitatea voastră de înțelegere.

Dragii Mei copii, niciodată să nu vă complicați rugăciunile. Tot ce trebuie să faceți este să vorbiți cu Fiul Meu și să Mă chemați ca să mă ajutați să vă duc aproape de El.

Mama voastră Cerească,
Mama Salvării