Duminică, 09 decembrie 2012 la ora 19:00

Draga Mea fiică, este dorința Mea să nu-i înfricoșez pe discipolii Mei, ci mai degrabă să le demonstrez Iubirea și Compasiunea pe care le port în Inima Mea pentru fiecare bărbat, femeie și copil.

Datorită Iubirii Mele pentru fiecare dintre Copiii lui Dumnezeu, inclusiv pentru cei care încalcă Cuvântul lui Dumnezeu, vreau să îi acopăr pe toți cu Flacăra Milostivirii Mele.

Fiți cu toții pregătiți, căci în curând veți vedea Puterea lui Dumnezeu și Intervenția Sa Divină în lume, când va opri tot ceea ce este, pentru o perioada de 15 minute.

Focul Duhului Sfânt va fi simțit în inima fiecăruia.

Cei care sunt în starea de har vor simți un sentiment de bucurie, iubire și compasiune față de Mine, Isus al vostru.

Cei care sunt în starea de păcat venial vor simți durerea Purgatoriului, dar vor fi curând purificați și atunci vor simți o pace profundă și iubire în inima lor pentru Mine.

Cei care sunt în starea de păcat de moarte, vor trece prin nefericire și durere ca și cum ar fi fost aruncați în focurile Iadului.

Unii dintre voi, în această stare de păcat, veți implora iertarea și îndurarea Mea pentru a opri suferința voastră interioară. Eu vă voi oferi aceasta dacă găsiți căință adevărată în inima voastră și acceptați că păcatele voastre Îmi provoacă durere și suferință cumplită, căci Îl insultă pe Dumnezeu.

Apoi, vor fi acele sărmane suflete nefericite care Mă vor scuipa, Mi se vor împotrivi și Îmi vor întoarce spatele. Teroarea pe care ei o vor simți va fi din cauză că sufletele lor sunt infestate de satana.

Ei nu vor putea să îndure suferința când vor fi martorii Luminii Mele și vor alerga spre îmbrățișarea celui rău, a cărui întunecime le aduce alinare.

În sfârșit, vor fi cei care vor muri instantaneu din cauza șocului pe care-l vor trăi. Vă rog să vă rugați pentru aceste suflete în fiecare zi, căci rugăciunile voastre vor dobândi pentru ele intrarea în Împărăția Mea.

Acesta este unul dintre cele mai mari miracole acordate vreodată copiilor lui Dumnezeu.

Revelația Mea pentru voi, în timpul acestui eveniment, vă va trezi la realitatea că va fi înfăptuită curând Promisiunea Mea de a reveni, pentru a salva rasa umană, ca aceasta să moștenească Viața Glorioasă din viitor.

Isus al vostru