Luni, 10 decembrie 2012 la ora 10:22

Prea iubita Mea fiică te rog spune tuturor acelora care urmează Învățăturile Mele să-și reamintească de Promisiunile Mele.

Am spus clar că voi veni din nou pentru a salva Împărăția Mea.

A Doua Mea Venire este așteptată, iar cei care pretind că știu Adevărul cuprins în Cartea Tatălui Meu, vor ști că ea nu conține neadevăruri.

Voi veni din nou așa cum a fost prezis, iar acest timp este aproape.

Eu Îi voi judeca pe cei Vii și pe cei Morți și doar aceia care sunt vrednici pot intra în Împărăția Mea.

De asemenea, a fost profețit că cel rău va pregăti un război pe pământ pentru a se lupta cu Tatăl Meu pentru suflete.

Acesta este un război pe care nu-l poate câștiga, și totuși mulți dintre cei care-și trăiesc viața clădită pe promisiuni false cred că viața lor pe pământ este tot ceea ce contează. Înșelăciunea care a prins pe mulți oameni, va fi spre căderea lor.

O, cât tânjesc după acele suflete dorind ca să-și deschidă ochii spre Adevăr la timp, înainte de a fi prea târziu pentru ele.

Durerea și chinul Meu nu au fost niciodată atât de intense la vederea acelor sărmane suflete înșelate care vor fi pierdute pentru Mine. Acesta este motivul pentru care suflete ispășitoare, suflete alese și cele care sunt aproape de Inima Mea Preasfântă, simt o asemenea durere chiar acum. Sufăr prin ele, odată ce timpul se apropie.

Toate Planurile Tatălui Meu de a-i aduna pe copiii Săi și de a-i acoperi cu Pecetea Protecției Sale urmează să se realizeze.

Fiecare suflet este dorit de El. Duhul Sfânt învăluie atât de multe suflete, în acest moment al istoriei, astfel încât acestea să poată fi cuprinse de brațele Mele Sfinte.

Vă rog nu negați Promisiunile Mele. Acceptați faptul că această generație va fi martoră la A Doua Mea Venire.

Aceasta este vestea cea bună. Întoarcerea Mea va fi momentul Glorificării Mele, care îi va reînnoi pe toți aceia care mă iubesc pe Mine și care vor începe o viață nouă, un timp de mare splendoare în care se vor bucura în Lumină și Iubire.

Vă rog nu vă înspăimântați.

Eu vin cu Mare Iubire.

Eu vin cu un Mare Dar.

Veți fi luați în casele voastre adevărate și vă veți uni cu familiile voastre.

Toți copiii lui Dumnezeu care vor fi privilegiați să intre în această Nouă Existență Măreață, vor deveni una.

Iubirea va fi peste tot. Pacea, bucuria, râsul, întovărășirea, minunile și Adorarea lui Dumnezeu vor fi parte a fiecărui moment.

Moartea nu va exista. Ura va fi moartă.

Răul va fi izgonit.

Omenirea întreagă nu va mai suferi și nu va mai experimenta durere sau imperfecțiune de nici un fel. Acesta este Noul Meu Paradis. Timpul pentru lacrimi nu va mai exista.

Aveți încredere în Mine, cei care Mă urmați, căci durerea și suferința pe care le încercați se apropie de sfârșit. Știu cât suferiți din cauza regimurilor nedrepte în care trebuie să trăiți. Aceasta este perioada finală, în care Mâna Tatălui Meu va interveni.

Lumea se va schimba. Cea veche va fi aruncată deoparte și o Lume Nouă va apărea în toată Slava lui Dumnezeu când Puterea Sa va Domni, așa cum a fost menit să fie încă de la Crearea lumii.

Preaiubitul vostru Isus