Sâmbătă, 16 aprilie 2011 la ora 10:00

Fiica Mea iubita, străduiește-te să mărești cunoștința despre Mesajele Mele, deoarece Avertismentul aproape că a și sosit. Spune sufletelor care refuză rugăciunea, să-și înlăture mândria și aversiunea și să se întoarcă la Mine, să-Mi ceară iertare. Să fie clar că foarte multe suflete nu vor reuși să supraviețuiască acestui eveniment iminent. Multe dintre aceste suflete sunt doar comode și în timp ce poate, în străfundul sufletului, ei cred în Dumnezeu, Tatăl Veșnic, se gândesc că se vor ocupa de viața lor sufletească o dată, în viitor. Dar atunci va fi deja prea târziu.

Spune lumii că acest eveniment îi va salva. Mulți se vor căi în timpul acestui Eveniment Mistic. Ei vor simți o senzație arzătoare, nu diferită de cea pe care o simt sufletele în Purgator. Aceasta le va arata din interior prin ce trebuie să treacă sufletele care nu sunt total curate, înainte să aibă dreptul să vadă Lumina glorioasă a Raiului.

Prin simpla acceptare a faptului că acest eveniment se poate întâmpla, ei vor putea să-i supraviețuiască. Întoarceți-vă la Mine și spuneți:

“Te rog, Doamne, condu-mă la minunata Lumină a Milostivirii și Bunătății Tale și iartă-mi păcatele”,

iar Eu vă iert imediat. Apoi, după Marele Avertisment veți simți o adâncă pace și bucurie în suflet.

Tinerii se jenează să se roage

Mulți oameni din lumea de azi refuză să se roage. În special mulți tineri simt rugăciunea ca jenantă și demodată. Ei consideră în mod greșit că dacă doar își mențin credința în Dumnezeu, atunci rugăciunea nu mai este necesară. Nu este adevărat. Rugăciunea este un lucru esențial pentru a intra în Paradisul după care veți tânji puternic după moartea voastră. Dacă rămâneți în păcat, nu veți putea gusta această mare sărbătoare. Exact la fel cum unii dintre voi, pentru a-și îngriji trupul ca să rămână frumos, sănătos și plin de vigoare, sunt atenți la ceea ce mănâncă și se mențin în formă, tot așa trebuie întreținut și sufletul. Dacă nu dedicați destul timp îngrijirii sufletului atunci el va slăbi și-i va lipsi hrana ca să rămână într-o formă perfectă.

Rugăciune de spus pentru convertirea altora

Din cauza credinței slabe a celor credincioși, voi cei cu credința puternică aveți acum o răspundere uriașă. Voi trebuie să vă rugați următoarea rugăciune de convertire pentru ceilalți:

“În Milostivirea Ta Divină, Isuse, te rog fierbinte, acoperă cu Sângele Tău Prețios sufletele cu credința slabă, ca să se convertească.”

Spuneți această rugăciune în numele celor care considerați că au cea mai mare nevoie de ea.

Nu uitați, copii, minunata Mea promisiune: în cele din urmă, Eu voi triumfa. Satana, înșelătorul, pur și simplu nu poate supraviețui. Vă rog, lăsați-Mă să vă apăr și să vă iau cu Mine. Nu-i dați lui satana sufletul vostru. Eu vă iubesc pe toți. Chemați-Mă pe Mine în fiecare zi, rugându-Mă să vă întăresc credința.

Mântuitorul vostru divin, Împăratul Milostivirii si al Îndurării, Isus Cristos

Mesajul contine

Rugăciune pentru iertarea imediată
Rugăciunea (5) din Alte rugăciuni

Mulți se vor căi în timpul acestui Eveniment Mistic (Marele Avertisment). Întoarceți-vă la Mine și spuneți:

Isus @ 16 apr 2011, 10:00

Te rog, Doamne, condu-mă spre Lumina și Bunătatea Milostivirii Tale și... citește tot


Rugăciune pentru convertirea altora
Rugăciunea (6) din Alte rugăciuni

În milostivirea Ta divină, Isuse te rog fierbinte, acoperă cu Sângele Tău Prețios sufletele cu credință slabă, ca ele să se convertească.

Amin.