Marți, 11 decembrie 2012 la ora 17:00

Micuții mei iubiți, inima mea se bucură pentru că Împărăția Fiului meu este foarte aproape.

Pentru toate suferințele Sale, pentru respingerea Sa de către oamenii nerecunoscători și apostazia care acoperă pământul, El va aduce mare slavă pentru omenire.

El va veni într-un nor mare și Măreția Sa va copleși fiecare suflet în parte, și vor cădea în extaz la picioarele Lui. El, cel umil, va veni în splendoare și măreață Slavă, iar Marea sa Milostivire va inunda pământul.

Copii, trebuie să vă pregătiți pentru că veți avea nevoie de multă putere pentru a vă putea preda dinaintea Lui. Vi se va cere să arătați smerenie și să Îl rugați să vă mântuiască sufletele astfel încât să puteți vedea Lumina Adevărului.

Marea Sa Milostivire va fi acceptată de mulți dintre voi. Însă alții vor ignora Prezența Sa și Marele Dar pe care El îl va aduce.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru aceia care refuză să accepte existența vieții veșnice, pentru că ei au nevoie de ajutorul vostru. Mare bucurie veți aduce dacă veți găsi în inima voastră puterea de a cere Fiului Meu să salveze aceste suflete.

Voi, copiii mei, veți vedea în curând sfârșitul suferințelor voastre deoarece Fiul meu, în Marea Sa Milă, are planuri mari pentru fiecare persoană care trăiește acum pe pământ.

Mulțumiți pentru darul Vieții care vi s-a dat când v-ați născut.

Mulțumiți pentru darul Vieții Veșnice, pe care Fiul meu îl va prezenta lumii în curând. Acest Dar se va da fiecărui păcătos. Depinde de voința voastră dacă îl veți accepta sau nu.

Veniți la mine, copilașilor, pentru că eu vă voi duce la refugiul Imaculatei mele Inimi și vă voi pregăti ca să pot să vă duc la Fiul meu și să fiți gata la timp pentru cea de-a Doua Venire a Sa.

Preaiubita voastră Mamă
Mama Salvării