Marți, 11 decembrie 2012 la ora 23:16

Mult iubita Mea fiică, pentru că este timpul Adventului, le cer discipolilor Mei loiali să le reamintească celorlalți importanța nașterii Mele pe pământ.

Nașterea Mea a demonstrat Iubirea de nepătruns a Tatălui Meu pentru copiii Săi. El M-a jertfit de bunăvoie, ca Miel al lui Dumnezeu, pentru ca fiecare dintre voi să aveți viață veșnică. Acest Dar, care a cauzat o imensă durere și suferință celor apropiați Mie, a fost dăruit umanității cu Bucurie.

Aceasta a fost singura cale de a răscumpăra umanitatea din dezolarea cu care se confrunta. Numele Meu, Prezența Mea sunt cunoscute tuturor, dar puțini sunt în lume cei care cu adevărat cred în Existența Mea. Moartea Mea pe Cruce, o sălbatică și teribilă Răstignire, chiar și după standardele aplicate infractorilor din acele timpuri, vă aduce libertate – chiar și astăzi.

Fiecăruia dintre voi, prin nașterea voastră, v-a fost dăruită cheia către libertate, către Viața Veșnică, în Paradisul Meu Glorios. Mulți dintre voi nu-și dau seama ce înseamnă asta. Acest lucru se întâmplă din cauza presiunii de a Mă renega în public. Cât de multora dintre voi vă este teamă să spuneți că voi credeți în Mine? Dacă vi s-ar cere să vă declarați credința în public, Mi-ați mai sta alături și Mi-ați mai arăta loialitate?

Mulți dintre voi spun că nu Mă cunosc, chiar de cred în Existența Mea. Credeți că este viață dincolo de cea de pe pământ, care v-a fost dăruită de Tatăl Meu. Nu știți că atunci când îmi întoarceți spatele, vă negați dreptul la Împărăția Mea?

Raționamentul uman este lipsit de sens atunci când încercați să definiți Viața Veșnică, vouă nu v-au fost dăruite cunoștințele necesare pentru a înțelege Misterele Creației Tatălui Meu. Deocamdată v-a fost dăruit Cuvântul Meu, prin Învățăturile Mele, care este tot ceea ce aveți nevoie pentru a fi acceptați de Mine, într-o viață a păcii eterne, a iubirii și fericirii. Această nouă viață este a voastră și datorită Iubirii lui Dumnezeu, este aici, așteptând doar să răspundeți Chemării Mele.

Eu, Preaiubitul vostru Isus, Salvatorul și Regele vostru, Mă pregătesc acum să vin pentru a vă salva pe toți. Iubirea Mea este prezentă în fiecare dintre voi. Priviți în interiorul vostru și cereți-Mi să aprind focul iubirii, de care aveți nevoie ca de oxigen, pentru a trăi în Noul Paradis. Nu trebuie să vă temeți. Așteptați-Mă pentru că voi veni să vă aduc fericirea eternă. Vă cer să acceptați cu bucurie în inimi a Doua Mea Venire.

Al vostru Isus