Duminică, 16 decembrie 2012 la ora 23:20

Prea iubita Mea fiică, este important ca discipolii Mei să nu provoace teamă în inima prietenilor și familiilor lor din cauza Mesajelor Mele pe care vi le dau în aceste timpuri.

Vin la voi toți, în aceste timpuri, pentru a vorbi cu voi din Cer cu scopul de a vă pregăti. Acest lucru îl fac cu iubire și bucurie în Inima Mea.

Vin pentru a-i ajuta pe aceia care cred în Mine astfel încât ei să fie pregătiți și să se afle într-o stare de har necesară pentru a Mă accepta și pentru a domni împreună cu Mine în Împărăția Mea.

Am venit de asemenea să vorbesc cu aceia care nu pot înțelege semnificația Creației lui Dumnezeu, mai ales cu acele suflete care se folosesc de raționamente umane pentru a defini tot ceea ce există în viața lor. Ei cred doar în ceea ce pot să vadă sau să atingă. Aceste suflete vor accepta minciunile acelora despre care ei cred că trebuie să fie respectați în societățile și țările lor. Cât de ușor sunt păcăliți de minciunile oamenilor și cât de slabi sunt ei încât resping Adevărul Creației lor.

Sarcina Mea este aceea de a vă ajuta pe voi toți. Nu să vă înspăimânt, ci să vă aduc pe voi mai aproape de Mine, astfel încât să aveți parte de tihnă.

Împărăția Mea este casa voastră. Nu trebuie să vă simțiți îndemnați să vă respingeți familiile pentru a vă putea uni inimile cu inima Mea. În schimb, aduceți-vă familiile la Mine, prin rugăciunile voastre. Mulți vă vor răni când proclamați Adevărul Cuvântului Meu. Dar acest lucru este în regulă. Nu îi provocați și nu încercați să îi forțați împotriva voinței lor. Îi voi lua în Lumina Mea de Protecție atunci când veți recita Cruciada de Rugăciune a Harului Imunității.

Eu sunt plin de iubire pentru voi. Cei care cred în Mine vor simți o mare consolare la a Doua Mea Venire. Celelalte suflete pot fi salvate prin rugăciunile voastre. De aceea vă pregătesc pe voi, acum. Pentru a vă salva pe toți, astfel încât să vă puteți bucura de Cerurile Noi și de Noul Pământ.

Eu aduc Speranță. Eu aduc Milostivire. Eu aduc Mântuire. Eu duc la bun sfârșit legământul final care, în timpurile din urmă, va fi împlinirea deplină a Voii Tatălui Meu

Să nu vă fie teamă niciodată căci Eu sunt familia voastră, unit cu voi prin trupul și Sângele Meu, prin Umanitatea Mea, precum și prin Divinitatea Mea.

Rămâneți în pace, preaiubiții Mei discipoli. Odihniți-vă pe Umărul Meu pentru că Iubirea și Milostivirea Mea depășește orice cunoaștere a voastră. Acesta este un timp de bucurie, nu de durere, deoarece v-am dat Darul Mântuirii. Acest Dar este pentru voi, așa cum este și pentru aceia care sunt pierduți. Este pentru toată lumea.

Al vostru Isus