Marți, 18 decembrie 2012 la ora 18:45

Draga mea copilă, cea mai sacră dintre Creațiile iubitului Meu Tată, viața acelor copilași în pântec, este distrusă de un milion de ori în întreaga lume.

Cel rău a influențat guvernele în toate părțile lumii pentru se a asigura că avortul nu numai că e acceptat, ci și văzut ca fiind un lucru bun.

Câte lacrimi sunt vărsate acum în Ceruri! Toți îngerii și sfinții își pleacă capetele în durere.

Copiii Lui Dumnezeu vor fi distruși în număr mare, căci vremea Marii Strâmtorări se apropie.

Războaiele, foametea, crimele și sinuciderile vor spori. Totuși, păcatul avortului stârnește Mânia Tatălui Meu mai mult decât aproape orice alt păcat.

Țările care admit avortul vor suferi foarte mult de Mâna Lui Dumnezeu. Țările vor plânge când vor asista la propria lor pedepsire. Toți cei responsabili pentru introducerea unei fapte atât de josnice vor avea nevoie de multă rugăciune.

Copila mea, este important ca fiecare să se roage Sfântul Meu Rozariu în fiecare vineri, până în ultima săptămână din ianuarie 2013 pentru a opri răspândirea avortului.

Fiecare copil omorât în pântec devine un înger în Împărăția Tatălui Meu. Ei se roagă în fiecare zi pentru fiecare mamă care a intervenit conștient și fără ezitare pentru a sfârși viața copilului din ea. Rugăciunile lor sunt folosite pentru a salva sufletele mamelor lor.

Toți cei care promovează avortul și sunt responsabili pentru introducerea acestuia se fac vinovați de păcat de moarte.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru acești păcătoși căci au mare nevoie de Mila Lui Dumnezeu.

Mama voastră iubită
Mama Salvării