Marți, 18 decembrie 2012 la ora 19:30

Draga Mea fiică, a venit timpul ca discipolii Mei să înțeleagă că Milostivirea Mea trebuie acceptată fără teamă.

Eu nu vin ca să-i rănesc sau să-i judec pe copiii lui Dumnezeu în timpul Avertismentului. Vin doar ca să îi pregătesc, revelându-le Adevărul din propria lor inimă.

Veți simți pace și bucurie adevărată doar dacă vă încredeți în Iubirea și Dumnezeirea Mea. Dacă permiteți fricii să vă copleșească inima, nu veți putea accepta darul Meu. Bucurați-vă, căci Eu vă iubesc pe toți.

Timpul în care sărbătoriți Nașterea Mea este important, căci tot mai puține și mai puține națiuni tolerează Numele Meu. Când sărbătoriți Nașterea Mea, vă recunoașteți propria izbăvire.

Eu v-am dat darul libertății. Acum împărtășiți Adevărul și cu ceilalți, fără a avea teamă în inimi.

Când va sosi timpul ca întreaga lume să fie martoră la a Doua Mea Venire, veți regreta că nu ați răspândit Cuvântul Meu sufletelor pierdute.

Vă rog pregătiți-vă inimile și suflete pentru a putea fi purificate în așteptarea Promisiunii Mele de a veni din nou.

Folosiți acest timp pentru a vă ruga. Fiți alături de familie și de cei dragi. Ajutați-i pe cei care sunt răvășiți în trup și suflet.

Razele Milostivirii Mele, ca niște limbi de foc, se vor coborî curând asupra fiecărui suflet. Nu vă blocați de teamă și nu fiți îngrijorați. Tot ce vă cer este să fiți pregătiți tot timpul.

Al vostru Isus