Sâmbătă, 16 aprilie 2011 la ora 11:03

Fiica Mea iubită, timpul Avertismentului este aproape și el se va produce într-o clipită. Toți se vor opri din orice activitate când vor fi martorii Avertismentului.

Rugați-vă cu prioritate pentru cei în păcat de moarte. Ei au nevoie de rugăciunile voastre pentru că mulți vor cădea morți din cauza șocului când vor vedea oroarea, așa cum se vede prin Ochii Mei, a atrocităților păcătoase pe care ei le-au comis.

Rugăciunea (Rozarul) Milostivirii Divine poate salva milioane de suflete chiar și dacă doar un mic grup de slujitori iubitori și devotați o rostește.

Nu am să-ți dau o dată a acestui mare eveniment, fiica Mea. Dar poți fi sigură că timpul este acum peste lume. După cum răul crește fără oprire peste tot în lume, tot așa va lovi mânia Tatălui Meu pretutindeni. El nu va sta nepăsător și nu va mai permite ca păcătoșii înrăiți, la braț cu satana, să-i distrugă sau să-i contamineze pe copiii Mei. Să le fie rușine vinovaților obsedați de ei înșiși, pe care Eu totuși îi iubesc, în ciuda petelor rele ale păcatelor lor. Vă rog să vă rugați pentru iertarea păcatelor lor, acum.

Când Avertismentul se va produce, atunci și catastrofele naturale vor lovi omenirea. Rugăciunea este singura voastră armă acum, copiii Mei, ca să salvați omenirea și pe voi înșivă de focul iadului. După ce Avertismentul se va fi încheiat, pacea și bucuria vor triumfa. Apoi, va începe persecuția din partea Noii Alianțe Mondiale. Puterea lor va slăbi dacă se vor converti multe suflete și se vor ruga stăruitor.

Nu vă temeți, iubiții Mei discipoli, veți lucra împreună și vă veți ruga pentru salvarea omenirii. Și astfel veți salva milioane de suflete.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos