Miercuri, 19 decembrie 2012 la ora 21:00

Mult iubita Mea fiică, trebuie să te avertizez că se vor înmulți criticile împotriva ta și împotriva Cuvântului Meu dat ție în acest timp.

Tu nu trebuie să permiți ca distragerile sau îndoielile să te oprească să împărtășești fiecare cuvânt pe care ți l-am transmis. Oamenii nu trebuie să se îndoiască de profețiile rostite încă din vremea lui Moise. Nici o profeție nu conține neadevăruri.

Acum că am dezvăluit lumii secretele și planurile Mele pentru umanitate, tăinuite până acum, să nu vă mai întoarceți din drum. Căci am să vă prezint multe lucruri care urmează încă să vină, despre care voi, discipolii Mei, trebuie să fiți informați, astfel încât să fiți pregătiți pentru Glorioasa Mea Revenire.

Nimeni să nu-și nege de la sine darul pe care L-am adus, cel al vieții veșnice. Aceia dintre voi care vor avea norocul de a intra în Noua Eră, când Cerul și Pământul vor deveni una, trebuie să urmați Calea Adevărului.

Acum este vremea ca să fie cu adevărat pusă la încercare și testată credința voastră pentru Mine, Mântuitorul vostru. Veți fi în curând hărțuiți pentru a respinge mesajele Mele. Se vor face toate eforturile posibile pentru ca voi să respingeți Cuvântul Meu și pentru a declara Adevărul ca fiind erezie.

Întoarceți-vă acum gândurile către Nașterea Mea, către Învățăturile pe care le-am oferit umanității pentru ca oamenii să învețe să își pregătească sufletele, către Sacrificiul făcut la Moartea Mea pe Cruce pentru a salva Sufletele voastre.

Eu Am murit pentru voi. De aceea trebuie să aveți încredere în Mine acum.

Eu sunt Lumina care strălucește asupra drumului pe care trebuie să-l urmați. Pe fiecare porțiune a acestui drum, spiritele rele vor trage de voi, vă vor chinui, vor încerca să vă facă să vă întoarceți în același fel în care ați venit, în întuneric. Ei vor face asta prin intermediul multora care vă vor batjocori din cauza loialității voastre pentru aceste mesaje.

Trebuie să rămâneți într-o meditație tăcută, citiți Cuvântul Meu și simțiți Prezența Mea. Permiteți-i Duhului Meu Sfânt să vă liniștească inima și simțiți Iubirea Mea care vă învăluie. În timp ce durerea voastră se va intensifica din cauza acestei Misiunii, să știți că sunteți în Uniune deplină cu Mine, Isus al vostru.

Niciodată să nu renunțați. Nu respingeți Mâna Milostivirii Mele. Permiteți-mi să vă îmbrățișez, pentru a vă oferi curajul necesar să continuați această călătorie cu Mine, până în ziua în care am să vin să vă răsplătesc.

Iubitul vostru Isus