Vineri, 21 decembrie 2012 la ora 22:20

Prea iubita Mea fiică, este simplu să mă iubești pe Mine. Nu trebuie să fii instruit în Sfânta Scriptură. Tot ceea ce trebuie să faci este aceasta:

Cheamă-Mă chiar și atunci când ai îndoieli asupra Existenței Mele. Te voi umple cu prezența Mea în mod neașteptat. Vei simți o Iubire cum nu ai mai simțit niciodată până acum. Și atunci vei cunoaște Adevărul.

Eu Sunt real. Eu Sunt aici și vă iubesc pe fiecare dintre voi. Iubirea adevărată străpunge inima voastră cu o emoție și afecțiune foarte puternică. Acesta este un cadou în ambele sensuri. Mă vei iubi și vei fi uimit cum poate fi posibil acest lucru.

Dragostea Mea pentru umanitate este resimțită de către mulți. Din păcate, cei care nu o caută, nu o vor găsi. Pentru cei care încă rătăcesc departe de Mine, tot ceea ce trebuie să faceți este să Mă chemați pe Mine, astfel încât să pot lumina sufletele voastre.

Naștere Mea a vestit dovada Iubirii Tatălui Meu pentru umanitate. El M-a trimis pe Mine, Mântuitorul vostru, datorită Iubirii Sale pentru voi.

Iubirea nu este ceva despre care să credeți vreodată că vi se cuvine, ci este cel mai mare Dar de la Dumnezeu. Ea se ridică deasupra oricărui alt sentiment și poate învinge răul doar dacă o acceptați.

Spiritul iubirii Mele, Protecția Mea, vă acoperă în acest timp special. Voi sunteți ai Mei. Eu Sunt în inima voastră. Tot ceea ce trebuie să faceți este să permiteți Iubirii Mele să vă umple, pentru că făcând aceasta veți simți pacea adevărată.

Vă binecuvântez pe voi toți.

Al vostru Isus