Miercuri, 02 ianuarie 2013 la ora 06:29

Copila mea, multe se vor întâmpla acum în lume și multe evenimente sunt necesare pentru a-i purifica pe copiii lui Dumnezeu.

Este important ca inimile tuturor să fie deschise către Adevăr, către Cuvântul Sfânt al lui Dumnezeu. Dacă ei nu își deschid inimile, nu vor putea să accepte Adevărul promisiunii Fiului meu către omenire.

El va veni din nou, în curând, pentru a restaura Împărăția Sa pe Pământ. Pământul va fi eliberat din strânsoarea malefică a satanei. Tuturor copiilor lui Dumnezeu li se va oferi libertatea de care au nevoie pentru a deveni una cu Fiul meu.

Nu toți vor accepta libertatea. Mulți se vor alia cu cel rău și Îl vor respinge pe Fiul meu. Ei vor fi atât de slabi încât nu vor accepta Promisiunea Lui și vor continua să-și urmeze ambițiile lumești.

Vă cer, copii, să fiți generoși cu aceste suflete. Ele nu numai că vor refuza Mila Fiului meu, dar vor hărțui și vor disprețui toate acele suflete curajoase care se vor ridica și vor proclama Adevărul lui Dumnezeu.

Continuați rugăciunea zilnică, copii, și apoi predați-i Fiului meu toate temerile pe care le-ați putea avea. El vă iubește și dorește să vă ia de pe umeri povara acestei dureri și suferințe. Veniți la mine, Mama voastră iubită, și eu Îl voi ruga să vă facă mai puternici în loialitatea voastră față de El.

Mama voastră iubită
Mama salvării