Miercuri, 02 ianuarie 2013 la ora 20:00

Preaiubita Mea fiică, trebuie să-i informezi pe toți adepții Mei că rugăciunile lor vor ajuta la diminuarea unei mari părți din ceea ce a fost prezis.

Rugăciunea este atât de puternică, încât dacă suficient din rugăciunile pe care Eu le dau lumii prin Cruciada de Rugăciune sunt spuse, o mare parte din necazul cel mare va fi tăiată.

De asemenea, trebuie să vă atrag atenția asupra puterii iertării. Atunci când sunteți persecutați pentru Numele Meu, trebuie să vă rugați pentru sufletele celor care vă necăjesc. Când vă rugați pentru ele din toată inima, Eu le voi acoperi cu dragostea voastră. Când vă rugați pentru dușmanii voștri, întârziați misiunea satanei de a lua sufletele de la Mine.

Să nu credeți că este ușor de intrat în Împărăția Mea. Pentru fiecare dintre voi, care Mă iubiți cu adevărat, vor fi cu unul sau doi mai mulți oameni tentați să vă oprească în devotamentul vostru față de Mine. Aceasta s-a întâmplat de la Moartea Mea pe Cruce și va rămâne așa până la A Doua Mea Venire.

Discipolii Mei vor atrage acele suflete care Mă caută. Apoi, discipolii Mei vor îmbrățișa aceste suflete astfel încât cei care Mă urmează vor spori devenind una, în uniune cu Mine. Aceasta nu va fi niciodată fără suferință – singura cale spre Împărăția Mea.

Când ei aruncă acuze împotriva voastră, gândiți-vă la propriul Meu drum spre Golgota. Gândiți-vă la tăcerea Mea, precum și la demnitatea concentrării asupra unicului Meu obiectiv, cel de a salva sufletele, de fiecare dată când sunteți ridiculizați pentru Numele Meu.

Aceasta va face călătoria voastră mai suportabilă. Lăsați-i pe defăimători să strige abuzuri, lăsați-i să vă numească proști, lăsați-i să declare Mesajele Mele ca fiind erezii. Fiindcă atunci când acționați astfel, limbile lor rele nu vor avea nici o putere asupra voastră.

Iubiți-i pe toți cei care vă persecută, pentru Numele Meu. Apoi rugați-vă pentru ei. Iar atunci când îi iertați veți distruge puterea pe care Satana o are asupra lor. Acesta este secretul umilinței.

Isus al vostru