Joi, 03 ianuarie 2013 la ora 21:00

Copila mea, motivul pentru care atât de mulți oameni se află în întuneric și într-o atât de mare suferință este acela că ei nu cred în Dumnezeu.

Credința, care trebuia să fie insuflată în fiecare suflet de către cei desemnați să facă acest lucru, pare să se fi perimat. Atât de mulți au întors spatele lui Dumnezeu și acum își dau seama că viața lor este goală și lipsită de sens. Când un suflet întoarce spatele lui Dumnezeu nu-și mai găsește odihna. Atunci el va umple acel gol cu o falsă iubire pentru lucruri, care însă nu îi va satisface niciodată dorința sa de pace.

Adevărata pace nu poate fi găsită decât prin Inima Sfântă a Fiului meu. Când Îl acceptați pe Isus Cristos ca Salvatorul vostru, nu veți muri niciodată și nici nu vi se va usca sufletul. Fiul meu vă aduce salvarea și chiar și cei mai slabi dintre voi vor găsi o forță interioară atunci când Îl vor chema pe El.

Acelora care nu au fost învățați care este Adevărul, pentru că li s-a refuzat acest drept, Fiul meu le va oferi Mâna Milostivirii Sale. El îi va lumina pentru că și ei sunt printre cei pe care El vrea să îi atragă în Împărăția Sa Glorioasă.

Slava lui Dumnezeu vă va salva, dacă veți permite, cu inima deschisă, să vi se dea Adevărul. Când recunoașteți Bunătatea lui Dumnezeu, nu veți mai putea niciodată să puneți ceva sau pe cineva înaintea Lui.

Vă rog, rugați-vă ca Lumina Adevărului să deschidă mintea, inima, trupul și sufletul fiecăruia dintre voi în timpul Avertismentului. Pentru acest motiv vă trimite Dumnezeu un asemenea dar de Milostivire. Vă rog, răspundeți la Chemarea Lui.

Maica voastră iubită,
Mama Salvării