Joi, 03 ianuarie 2013 la ora 21:10

Multiubita Mea fiică, îi chem pe toți cei care nu sunt siguri dacă Eu Exist sau nu.

Îmi dau seama cât de dificil este să credeți într-o altă viață decât cea pe care o trăiți acum. Știu că vă este greu să acceptați Prezența Mea Divină. Totuși, să știți că atunci când iubiți pe cineva, acea Prezență a lui Dumnezeu în sufletul vostru vă acordă acest Dar. Folosiți această dragoste pentru a Mă chema și Eu voi vorbi inimilor voastre.

Foarte curând veți ști instinctiv că multe evenimente ce se desfășoară în lume în aceste timpuri sunt cauzate de răul prezent în inimile oamenilor care sunt plini de cruzime în sufletele lor.

Acesta este timpul când Vocea Mea se va auzi printre voi. Eu vorbesc prin profeții Mei pentru a vă lumina și a vă arăta Dragostea pe care o am pentru voi. Nu vă îndepărtați de Mine. Există o scânteie de recunoaștere a Mea în sufletele voastre. Acum este momentul să meditați asupra viitorului vostru, pentru că trebuie să știți aceasta: fără Mine, fără Dragostea și Milostivirea Mea, nu veți găsi niciodată pacea.

Eu sunt Adevărul. Eu aduc vești care poate nu vă plac, dar Eu spun Adevărul. La început Adevărul este dificil de acceptat, pentru că el vă dezvăluie atât binele, cât și răul. Oamenii vor să vadă numai partea plăcută, dar foarte adesea exteriorul micilor plăceri călduțe ascunde pur și simplu Adevărul. Multora nu le place Adevărul – Existența lui Dumnezeu, Creatorul tuturor lucrurilor – totuși, sunt dispuși să accepte minciunile care le sunt prezentate.

Acestea sunt doar forme trecătoare de plăcere și nu au nici o valoare. Ele reușesc să vă distragă și să vă dea un sentiment de falsă securitate. Dar ele nu au nici un conținut.

Amintiți-vă, timpul vostru pe pământ este doar o formă de exil, cauzată de păcat.

Când am venit pentru prima dată, am venit să salvez rasa umană de păcat. Din păcate nu am fost bine primit. Am fost ucis și am murit pe Cruce înainte să Îmi pot revendica Împărăția. Acum vin din nou, așa cum a fost prezis, să Îmi iau Împărăția promisă Mie de Tatăl Meu Preaiubit. De data aceasta vă voi pregăti pe toți pentru acest eveniment pentru că acum vă promit cel mai mare dar dintre toate.

Tu ești un copil al lui Dumnezeu, fie că accepți sau nu acest fapt. Tu ești foarte iubit. Te voi lumina, dacă vii la Mine și Îmi ceri ajutorul. Nu ai de ce să te temi, pentru că Eu sunt iubitul tău Isus și am îndurat pentru tine o moarte foarte dureroasă. Propria ta suferință, atunci când rătăcești pierdut, tulburat și când nu poți găsi pacea, este aproape de sfârșit.

Vino, urmează-Mă. Am planuri mari și Divinitatea Mea va fi dovedită tuturor. Li se va arăta Adevărul chiar și celor care continuă să Mă respingă, când șapte miliarde de oameni vor fi martorii Măreței Mele Reveniri.

Atunci nimeni nu va nega faptul că Eu Exist. Pare imposibil, dar mulți vor refuza să accepte Noua Împărăție, pe care o voi dezvălui tuturor copiilor lui Dumnezeu.

Nu te îndepărta, pentru că doresc să te salvez pe tine și întreaga omenire și să vă dăruiesc moștenirea pentru care cu toții v-ați născut.

Al vostru iubit Isus