Vineri, 04 ianuarie 2013 la ora 00:30

Dragii mei copii, voi trebuie să vă rugați ca Bisericile Creștine să înțeleagă Adevărul acestor Mesaje. Datorită forței date de numărul lor mare, vor putea să continue să susțină Învățăturile Fiului meu.

El, scumpul meu Fiu, dorește loialitatea tuturor discipolilor Săi. Voi trebuie să vă rugați ca toți cei ce aparțin de Bisericile Lui, având responsabilitatea zilnică de a proclama Cuvântul Său Sfânt, să Îi rămână întotdeauna loiali.

Eu vă îndemn să nu ascultați de nici o doctrină nouă care va fi prezentată în numele Fiului meu, Isus Cristos și care nu vine în Numele Lui Sfânt.

Perioada care va veni va fi una de încercare pentru toți Creștinii. O să aveți nevoie de multă perseverență dacă doriți să rămâneți cu adevărat în Dumnezeu.

Când sunteți provocați, agresați și persecutați de către alți Creștini, ca să acceptați legi noi despre care veți ști în inimile voastre că nu sunt de la Dumnezeu, atunci va trebui să recitați această Cruciadă de Rugăciune ca să vă țină drepți în credința voastră.

Rugăciunea (91) a Cruciadei de Rugăciune: Ține-mă drept în credința mea (în timpul prigoanei)

"O, Binecuvântată Mamă a Mântuirii, protejează-mă în ceasul nevoilor mele, acum când mă confrunt cu răul. Ajută-mă să apăr Cuvântul lui Dumnezeu cu putere și curaj, fără nicio teamă în sufletul meu. Roagă-te ca eu să rămân loial Învățăturilor lui Cristos și să pot renunța complet la temerile, îngrijorările și supărările mele. Ajută-mă să pot merge fără teamă pe această cale singuratică, pentru a proclama Adevărul din Cuvântul Sfânt al lui Dumnezeu chiar și atunci când dușmanii Lui fac această misiune aproape imposibilă. O, Binecuvântată Mamă, îți cer ca, prin intervenția Ta, credința tuturor Creștinilor să rămână tot timpul puternică în perioada persecuției. Amin."

Copii, voi trebuie să țineți minte că atunci când credința voastră este constant încercată, insultată și luată în bătaie de joc, Fiul meu suferă împreună cu voi. Această suferință și persecuție este identică cu cea din timpul patimilor Sale crunte, când El a fost acuzat de erezie, doar pentru simplul fapt că a vorbit despre Adevăr.

Adevărul, când este spus, poate atrage controverse, mânie și uneori violență. Voi trebuie să știți că Fiul meu vă va da puterea de care aveți nevoie pentru a îndura această perioadă foarte dificilă.

Ascultați copii chemarea mea. Eu voi mijloci pentru voi pentru a vă păstra puternici, iar Fiul meu vă va copleși cu haruri speciale pentru ca voi să puteți evita să fiți forțați să acceptați legile blasfemiatoare, care vor cauza o mare scindare în Bisericile Creștine, în special în Biserica Catolică.

Vă iubesc și vă ofer rugăciunile mele în fiecare etapă a călătoriei voastre pe calea Adevărului.

Mama voastră iubitoare,
Mama Salvării

Mesajul contine

Ține-mă drept în credința mea
Rugăciunea (91) a Cruciadei de Rugăciune

Rugăciune dată în mod special pentru timpurile de persecuție.

Binecuvântată Mamă a Mântuirii, protejează-mă în ceasul nevoilor mele, acum când mă confrunt cu răul.

Ajută-mă să apăr Cuvântul lui Dumnezeu... citește tot