Sâmbătă, 12 ianuarie 2013 la ora 15:10

Preaiubita Mea fiică, aceasta este perioada pentru următoarea etapă a Planului Meu de a pregăti lumea pentru Noua Eră și Noul Paradis, Împărăția promisă de Mine, Fiul Omului.

Armata Mea trebuie acum să-și strângă rândurile și să se unească în rugăciune pentru că bătălia pentru suflete este tot mai aprigă. Planurile grupului malefic, gândite la scară globală, de a legitima războaiele, eutanasia și avortul, își accelerează mersul.

Planul de distrugere a Bisericii Catolice din interiorul ei este deja în curs de realizare. Acest fapt este cunoscut de cei ce sunt în poziții de putere, dar mai ales de cei din interiorul bisericilor creștine care trec cu vederea păcatul și încearcă să-l legifereze. Voi toți veți suferi îngrozitor. Mâna Tatălui Meu va interveni și va zădărnici planul vostru.

Să se știe că fiecare bărbat și femeie care încearcă să introducă legi care sunt împotriva Voinței lui Dumnezeu va avea parte de o pedeapsă teribilă. Nu numai că ei vor fi nimiciți, ci și propriile lor națiuni vor fi pedepsite.

Tatăl Meu a suportat destul. El nu va mai continua să tolereze asemenea intervenții în cadrul Creației Sale. Pământul se va cutremura și toți oamenii, până la ultimul, o vor simți.

Câtă ticăloșenie există astăzi. Și cu câtă viclenie sunt propagate de către omenire faptele dezgustătoare care-L insultă pe Dumnezeu. Din cauza acestora, oamenii vor avea de-a face cu Mânia Tatălui Meu. Prin rugăciune, multă rugăciune, se poate opri această ticăloșenie. Doar datorită rugăciunilor voastre a fost amânată Intervenția Divinității de a pedepsi omenirea. Însă acum a venit momentul să fie șterse de pe fața pământului națiunile ai căror conducători sunt îndrumați de spiritul celui rău.

Dragii Mei discipoli, veți suferi foarte mult atunci când veți fi martori la acte de nesupunere față de Legile lui Dumnezeu. Voi trebuie să continuați a vă ruga pentru a diminua pedepsele Tatălui Meu.

Acum trebuie să organizați în fiecare țară cât mai multe grupuri de rugăciune pentru Cruciada de Rugăciuni. Făcând aceasta veți contracara lucrările grupului malefic.

Răbdarea Mea este infinită dar înainte de A Doua Mea Venire omul va fi pedepsit pentru faptele sale ticăloase. Această pedeapsă a fost amânată de ceva vreme, însă acum Tatăl Meu va permite dezastrele ecologice pentru a purifica sufletele.

Iată o Litanie importantă ce trebuie recitată pentru a diminua pedeapsa Tatălui Meu.

Litania de Rugăciune (4) "Isus către Omenire": Pentru a diminua pedeapsa dată de Dumnezeu Tatăl

"O, Dumnezeule Preaînalt.
Implorăm îndurare pentru păcatele copiilor Tăi.
Iți mulțumim că ne-ai dat în dar pământul.
Iți mulțumim că ne-ai dat în dar viața.
Prețuim acest dar al vieții.
Ocrotim acest dar al vieții.
Îți mulțumim că ne-ai dat în dar pe Fiul Tău, Isus Cristos.
Îți mulțumim pentru darul răscumpărării.
Slăvim Dumnezeirea Ta.
Ne abandonăm cu totul în fața Ta pentru ca Voia Ta sfântă să se împlinească pe pământ precum în cer.
Îți mulțumim pentru darul Iluminării Conștiinței.
Îți mulțumim pentru promisiunea Vieții Veșnice.
Întâmpinăm cu bucurie Noul Paradis.
Te implorăm să salvezi toate sufletele chiar și pe cele care Îți provoacă suferință și pe cele care sunt pierdute pentru Tine.
Îți mulțumim pentru dragostea ce o arăți tuturor copiilor Tăi.
Îți mulțumim pentru darul profeției.
Îți mulțumim pentru darul rugăciunii.
Te rugăm dăruiește-ne pace și mântuire. Amin"

Fiica Mea, aceasta misiune va deveni tot mai dificilă acum când ura dintre oameni crește tot mai mult și îi dezbină.

Discipolii credincioși lui Dumnezeu vor fi ispitiți să cedeze în fața păcatelor care vor fi mascate sub forma unor legi ale toleranței. Voi trebuie să țineți piept acestor ispite și să nu întoarceți spatele Adevărului Învățăturilor Mele. Atunci când veți încredința toate încercările voastre în Mâinile Mele Sfinte, vă va fi mult mai ușor să duceți la îndeplinire această misiune de salvare a sufletelor.

Al vostru Isus

Mesajul contine

Pentru a diminua pedeapsa dată de Dumnezeu Tatăl
Litania de Rugăciune (4) "Isus către Omenire"

O, Dumnezeule Preaînalt.
Implorăm îndurare pentru păcatele copiilor Tăi.
Îți mulțumim că ne-ai dat în dar pământul.
Îți mulțumim că ne-ai dat în dar viața.
Prețuim acest dar al vieții.
Ocrotim acest dar... citește tot