Duminică, 17 aprilie 2011 la ora 09:00

Fiica Mea, să spui lumii că acum va fi martora multor catastrofe naturale. Se vor produce cu mare intensitate, în cele mai neașteptate și neobișnuite locuri. Acestea se petrec datorită comportamentului păcătos al oamenilor. Căiți-vă, voi toți, și nu uitați că aceste catastrofe climatice vă vor trezi din adormirea oarbă și din necredința voastră. Ele se întâmplă și ca să slăbească grupul mârșav al alianțelor mondiale în acțiunile sale înrăite și stupide. Aceste grupuri pe care Eu le voi numi „Noul Guvern Mondial”, în așteptare, plănuiesc să intre în acțiune sub conducerea anticristului. Aceleași grupuri au provocat și colapsul sistemului bancar iar acum vor distruge toate valutele ca să vă poată controla.

Fiica Mea, când ți-am împărtășit prima dată aceste lucruri cu câteva luni în urmă, te-ai gândit că aceste Mesaje sunt stranii, totuși le-ai notat așa cum ți le-am spus. Aceste planuri diavolești au fost elaborate deja de ceva timp de șerpii care-l urmează pe satana. Unele dintre planurile lor viclene au fost revelate deja, dar mulți oameni cred că lumea trece doar printr-o nouă criză financiară.

Treziți-vă acum cu toții. Priviți în jurul vostru și convingeți-vă. Renunțați la explicațiile că lumea s-a scufundat doar în chinurile depresiei produse de regresul economic. Acest lucru nu este adevărat! Acești oameni se gândesc deja la o moneda unică și vă vor controla prin îndatorarea țărilor voastre. Nici o țară nu va putea scăpa din strânsoarea lor. Amintiți-vă de Cuvântul Meu. Banii voștri nu vor mai avea nicio valoare. Veți avea acces la hrană și alte necesități vitale doar prin „semn”, identificarea despre care v-am vorbit. Vă rog, vă rog să nu acceptați Semnul pentru că veți fi pierduți pentru Mine!

Acest Semn vă va omorî, nu numai trupește dar și sufletește. Rămâneți în afara acestuia. Dacă vreți să scăpați de obligația de a primi Semnul, Semnul Fiarei, începeți de pe acum să vă asigurați necesarul de hrană, pături, lumânări și apă.

El, anticristul, care va conduce Noul Guvern Mondial, crede că va reuși să fure sufletele rasei umane. Dar nu va reuși. Așa cum mulți vor ajunge sub influența sa, la fel și slujitorii Mei vor rămâne consecvenți și credincioși față de Mine, Mântuitorul lor Divin.

Voi, toți aceia care vă veți bate joc de aceste profeții, luați aminte! Dacă veți ajunge sub influența acestei puteri mondiale veți fi pierduți. Veți avea nevoie de o credință puternică pentru a supraviețui. Rugăciunile voastre vor fi ascultate. Vă voi apăra pe voi pe durata acestei perioadă înfricoșătoare de pe Pământ. Pregătiți de pe acum locul întâlnirilor de rugăciune unde în taină și liniște vă veți putea ruga în secret. Căci ei, cei din Noua Ordine Mondială, se vor ruga și ei în templele lor infame. Aceste temple există peste tot dar au fost pregătite în ascuns. În acestea, ei îl slăvesc pe satana și îi aduc jertfe. Aceste culte sunt pretutindeni acum și împărtășesc același țel grotesc, acela de a subjuga omenirea. Asta o vor face prin încercarea de a va controla banii, hrana și energia. Luptați împotriva lor în cel mai bun mod, prin răspândirea rugăciunii și a convertirii.

Rugați-vă totodată și pentru acești oameni amăgiți, cărora li s-a promis mare bunăstare, tehnologie, viață mai lungă și miracole. Cât de mult se înșală! Ei au fost cu adevărat păcăliți. Când vor descoperi Adevărul, vor fi fost deja aruncați în adâncul Iadului și va fi prea târziu.

Rugați-vă toți Rozarul Milostivirii Divine și Preasfântul Rozariu în fiecare zi, cât de des puteți, ca să diminuați impactul acestei necurate uneltiri diavolești. Rugați-vă și pentru sufletele care vor pieri în catastrofele naturale care sunt iminente, pe care le va trimite Mâna Lui Dumnezeu, Tatăl. Ei au nevoie de rugăciunile voastre. Vă rog, luați seama la solicitarea Mea pentru rugăciuni, căci ele vor fi ascultate.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos