Vineri, 18 ianuarie 2013 la ora 20:15

Mult iubita Mea fiică, cât de ușor este ca Glasul Meu Mea să fie sufocat de țipetele profeților falși, care infiltrează lumea în această perioadă.

Cât de nesăbuiți sunt aceia dintre voi, incluzând și discipolii Mei credincioși, care sunt atât de dornici (înfometați) de Iubirea Mea, încât devorați acele cuvinte false prezentate de către cei ce mint.

Nu știți că Eu transmit Cuvântul Meu doar câtorva suflete? Nu v-am spus Eu că ale Mele Cuvinte date vouă acum, sunt ultimele de acest fel? Atunci de ce căutați voi cu nerăbdare cuvintele profeților noi care pretind că vorbesc în numele Meu? Dorința lor este de a găsi atenție și glorie. Ce fac ei este să hrănească turma Mea cu o alternativă slabă, plină de cuvinte fără substanță. Multe din aceste sărmane suflete nu vor răul, mulți sunt mânați de devoțiunea lor pentru Mine dorind să împărtășească Iubirea lui Dumnezeu. Dar Eu nu le-am spus să facă așa, pentru că Eu nu le voi dezvălui lor Sfântul Meu Cuvânt sau detaliile Sfântului Meu Plan. Din nefericire, alții sunt influențați de spiritul răului cu scopul de a îndepărta lumea de Sfântul Meu Cuvânt.

Multe voci care aparțin profeților falși atrag atenția multora, iar Glasul Meu Adevărat este aruncat la o parte. Pentru cei care caută Glasul Meu, și au fost martori la cuvintele multor profeți auto proclamați, trebuie să Mă ascultați acum.

Există suflete alese prin care Eu am comunicat de-a lungul deceniilor. Încă mai comunic cu ei. De la începutul acestei Misiuni, Eu nu am dat nici unui singur suflet permisiunea de a proclama Cuvântul Meu în public în aceste timpuri, cu excepția acelor preaiubite suflete alese care au lucrat pentru Mine de-a lungul anilor.

Cum să Îmi ridic Vocea ca voi să mă auziți? Ce căutați voi ? Este Adevărul? Este senzație? Este poezie – care vă aduce aminte cum ar trebui să apară pe hârtie Cuvântul Meu ? Atunci de ce, dintre toți profeții care spun că vorbesc în numele Meu, voi Mă refuzați pe Mine care vă vorbesc prin aceste Mesaje?

O, cât sunteți de înșelați. Cum sunteți voi atrași departe de Brațele Mele iubitoare. O, cum sunteți seduși să ascultați cuvinte dulci ce nu au nici o legătură cu Adevăratul Meu Cuvânt.

Va sosi timpul când veți fi rușinați de cruzimea voastră, de respingerea amarnică a Sfântului Meu Cuvânt, de refuzul vostru încăpățânat, născut din păcatul mândriei, de a îmbrățișa Cuvântul Meu Sacru în acest timp. Pentru că a sosit timpul ca Adevărul să fie dezvăluit omenirii, de dragul sufletelor voastre și a sufletelor fiecărui bărbat, femeie și copil.

Eu am promis lumii că Adevărul va fi revelat în acest timp, și totuși atât de mulți sunt surzi și orbi la Cuvântul Lui Dumnezeu. Vă cer să reflectați asupra încercării voastre de a ajunge la Milostivirea Mea, la Cuvântul Meu și la Promisiunea Mea.

Apoi trebuie să Mă implorați să vă ghidez și să vă dau claritatea minții, ca voi să Mă vedeți, să Mă auziți, să aveți încredere în Mine și finalmente să vă predați total dorinței Mele de a vă salva sufletul. Nu trebuie să pierdeți timp reflectând, sau lăsându-vă conduși în rătăcire, căci Eu am nevoie de voi.

Al vostru Isus