Sâmbătă, 19 ianuarie 2013 la ora 20:45

Copila Mea, când faptele celui rău iau amploare, în sensul că națiunile tind să introducă avortul, Duhul Sfânt coboară asupra copiilor lui Dumnezeu astfel încât ei să aibă curajul să riposteze.

Avortul este cel mai grav păcat în Ochii Tatălui Meu. Nici un motiv nu poate fi prezentat în fața Lui pentru a justifica această faptă josnică împotriva Creației lui Dumnezeu. Avortul este un afront față de Sfânta Creație a umanității și atrage cu sine o pedeapsă groaznică.

Indiferent ce argument va fi adus cu scopul de a justifica acest fapt în țările voastre, nimic nu îl va face acceptabil în fața lui Dumnezeu. Nimeni nu are dreptul să interfereze cu Darul Vieții, creată de Dumnezeu, Creatorul a tot ceea ce există.

Multe suflete sărmane cred că arată compasiune atunci când tolerează avortul, însă ceea ce fac ele de fapt este să tolereze crima, care este un păcat grav. Trebuie să luptați împotriva fiecărei legi și a fiecărui argument care promovează avortul și să protejați viața copiilor lui Dumnezeu în pântecul mamelor lor. Nu trebuie să vă fie teamă niciodată atunci când proclamați sacralitatea vieții.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru acele suflete care nu pot să accepte importanța vieții și Actul Sfânt al Creației lui Dumnezeu. Aceste suflete au nevoie de rugăciunile și răbdarea voastră. Arătați-le că nu le veți accepta cererile de a vă convinge să tolerați uciderea unui copil nenăscut al lui Dumnezeu.

Mama voastră preaiubită
Mama Mântuirii