Duminică, 20 ianuarie 2013 la ora 10:10

Preaiubita Mea fiică, dorința Mea cea mai mare este să văd că și necredincioșii citesc Preasfântul Meu Cuvânt. Chiar dacă ar fi și numai pentru câteva minute, vor fi apoi tentați să revină la scrierile Mele iar și iar.

Deoarece satana înșală lumea făcând să se creadă că el nu există sau că demonii lui, îngerii căzuți, nu cutreieră lumea liberi căutând refugiu în inimile și trupurile oamenilor, el este necunoscut de către necredincioși. Numai atunci când va accepta existența în lume a răului, omul își va deschide cu adevărat mintea pentru a accepta Existența lui Dumnezeu.

Când spiritele rele umblă prin lume, ele caută locuri prin care să intre într-un suflet cu ușurință. Odată ce au intrat în acel suflet este foarte greu sa scapi de ele. Se agață de acele biete suflete care nu au credință sau nu se încred în Dumnezeu. Tot la fel îi ataca și pe discipolii Mei și numai rugăciunile lor le pot oferi protecție. Când un profet a fost trimis în lume, satana și demonii lui nu se dau în lături de la nimic pentru a lupta împotriva Harului Profeției care i s-a dat acelui profet.

Tu, fiica Mea, ești înconjurată de atacuri ale satanei. Ele se pot manifesta în diverse moduri. De asemenea, vor fi chinuiți și cei care răspund la Mesajele Mele. Întâi, în inima lor vor fi plantate îndoieli de către spiritul răului care apoi va crea frământare în acel suflet. Aceasta îl va conduce la întrebări și la contestarea mesajelor Mele, până când îndoielile se transformă în ură.

Multe suflete cu care te asociezi vor fi, în mod constant și fără a fi conștiente de asta, tentate să te trădeze. Unii oameni străini vor apare și vor pretinde că și ei sunt profeți. Unele dintre aceste suflete, care au venit la tine încă de la începutul acestei Misiuni cu pretenția că și ei sunt profeți ai Mei cu haruri speciale date de către Mine, te-au mințit și sunt cei mai mari inamici ai tăi. Ei sunt infestați de spiritul răului și din păcate mulți nu își dau seama de asta. Acei slujitori sfințiți ai Mei în care te-ai încrezut și care te-au trădat, au fost și ei opriți din a-și face datoria față de Mine, de către spiritul geloziei.

Sunt foarte puțini oameni de încredere care să lucreze cu profeții Mei, și de aceea profeții adevărați trebuie să lucreze în singurătate, cu numai câțiva oameni în care se pot încrede. Voi, discipolii Mei, nu trebuie să vă simțiți niciodată răniți sau jigniți dacă nu îi voi permite profetului Meu să vă întâlnească sau să participe la evenimente publice.

Fiind profetul timpurilor din urmă, Eu nu pot să permit diversiuni în jurul său. Eu am nevoie de tot timpul și devoțiunea Mariei, profetul Meu. Voi fi chiar Eu, Isus Cristos, cel care vă va ghida în rugăciunile voastre și în crearea Grupurilor de Rugăciune. Niciodată să nu subestimați spiritul răului, care creează între voi îndoieli și discuții, ca și tentația de a vă îndepărta de această muncă.

Recunoașteți care sunt motivele: cel mai mare război al satanei este dus în aceste timpuri. Misiunea profeților adevărați este cea care stârnește indignare. Eu, Isus Cristos, sunt Cel care conduce bătălia împotriva celui rău, și Eu sunt Cel care o va câștiga.

Preaiubitul vostru Isus