Vineri, 25 ianuarie 2013 la ora 20:00

Fiica Mea preaiubită, doresc să instruiesc Grupurile Cruciadei Mele de Rugăciune pentru a fi vigilente atunci când se vor înființa, în națiunile lor. Trebuie să păstreze apa sfințită în preajmă, să aibă un Crucifix al Meu și să recite această Rugăciune specială a Cruciadei pentru Binecuvântarea și Protecția Grupului Cruciadei de Rugăciune.

Rugăciunea (96) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru Binecuvântarea și Protejarea Grupului nostru al Cruciadei de Rugăciune

"O, Isuse drag, Te rugăm binecuvântează și protejează Grupul Tău al Cruciadei de Rugăciune, ca să devenim invulnerabili la atacurile nelegiuite ale celui rău și ale oricăror spirite malefice care ne-ar putea frânge de la Misiunea Sfântă de salvare a sufletelor. Fie ca noi să rămânem loiali și puternici, perseverând pentru a păstra în fața lumii Numele Tău cel Sfânt și niciodată să nu șovăim în strădania de a răspândi Adevărul Sfântului Tău Cuvânt. Amin."

Vă rog să recitați această rugăciune, înainte și după fiecare întâlnire de rugăciune.

Trebuie să vă instruiesc pe voi, iubiții Mei discipoli, și pentru a asigura faptul că rugăciunea formează baza fiecărei întâlniri de rugăciune. Nu doresc să meditați negativitatea sau să creați teamă printre voi, întrucât tot ce aduc Eu este Iubire și Milostivire.

Mesajele Mele sunt pline de speranță, iar Eu, prin puterea Grupurilor Cruciadei Mele de Rugăciune, voi atenua mult din suferința prezisă. Scopul acestei Misiuni este de a salva sufletele. El nu a fost niciodată altul. Mesajele Mele sunt date pentru a vă lămuri, a vă avertiza despre pericolele care vă amenință credința, și a vă pregăti pentru Noul Meu Paradis.

Mergeți acum în pace. Eu voi acoperi fiecare Grup al Cruciadei de Rugăciune cu Abundența Harurilor Mele, inclusiv cu Darul Discernământului.

Al vostru Isus

Mesajul contine

Pentru Binecuvântarea și Protejarea Grupului nostru al Cruciadei de Rugăciune
Rugăciunea (96) a Cruciadei de Rugăciune

Vă rog să spuneți această rugăciune înainte și după fiecare întâlnire a grupului de rugăciune.

Isus @ 25 ian 2013, 20:00

Isuse drag, Te rugăm binecuvântează și protejează Grupul Tău al Cruciadei de Rugă... citește tot