Vineri, 25 ianuarie 2013 la ora 21:20

Preaiubita Mea fiică, Puterea Mea crește în inimile oamenilor acum, prin Puterea Duhului Sfânt. Chiar și sufletele reci și distante se vor converti, prin Darul pe care l-am revărsat peste omenire, datorită răspunsului vostru generos la Chemarea Mea din Cer.

Nici o națiune nu va rata acceptarea Puterii Duhului Sfânt; nici o piatră nu va fi lăsată neîntoarsă; nici un preot ce a cunoscut Mesajele Mele nu le va ignora; nici un preaiubit discipol al Meu nu va rămâne neatins de noutățile pe care Eu le aduc. Chiar și cei care Mă resping se vor întoarce a doua oară, pentru a auzi Cuvântul Meu, deoarece Duhul Meu le atinge inimile.

Bucurați-vă, pentru că sunt doar doi ani de când Misiunea Mea a început și Cuvântul Meu este citit în peste două sute de țări, în aproape patruzeci de limbi. Voi continua să răspândesc Mesajele Mele, în fiecare limbă; printre bogați și săraci; printre atei și printre slujitorii Mei sfințiți.

Eu nu fac diferență între persoana care nu crede în Dumnezeu și cei care Mi s-au consacrat Mie, Isus al lor. Fiecare suflet este la fel de important pentru Mine, la fel ca și cei care îmi fac rău; cei care Mă trădează; cei ce Mă fac să plâng; cei care Mă asaltează; Mă răstignesc și Mă urăsc – Eu îi iubesc pe toți. De aceea, sunt răbdător. Știu că atunci când se vor cufunda în Adevăr, vor veni la Mine. Ei vor suspina ușurați atunci când vor realiza că au un viitor unde moartea nu există.

Aceasta este Promisiunea Mea și atunci când sunteți îngrijorați, chinuiți, abuzați și făcuți să păreți niște nebuni, acesta este singurul lucru asupra căruia trebuie să vă concentrați. Acest Nou Paradis este pentru voi toți. Atunci când luptați pentru salvarea sufletelor, păstrați această promisiune în inimile voastre.

Preaiubitul vostru Isus