Luni, 28 ianuarie 2013 la ora 21:15

Preaiubita Mea fiică, spune discipolilor Mei că nu trebuie niciodată să abandoneze devoțiunea lor față de Sfântul Meu Cuvânt.

Dezvoltarea ateismului face ca simpla menționare a lui Dumnezeu sau a legilor poruncite de El, să cauzeze indignare. A devenit ca și o blasfemie menționarea rolului lui Dumnezeu în viețile voastre.

Curând va fi dată o reglementare care va scoate în afara legii sensul de blasfemie, pentru a elimina orice devoțiune publică față de Dumnezeu.

Vouă, bieți discipoli ai Mei, vă va fi dificil să ridicați vocea în Numele Meu. Vă vor insulta și vor spune lucruri teribile despre Mine, iar voi veți fi incapabili să Mă apărați.

Acelor țări creștine ale căror popoare Mă onorează, nu li se va mai permite să își declare Creștinismul din cauza creării acestor legi care vor sfida Învățăturile Mele.

Mulți oameni nu doresc să Mă cunoască. Aceia dintre voi care Mă cunosc vor fi persecutați. Prin persecuție înțeleg faptul că, de cate ori veți încerca să vă rugați Mie veți fi întrerupți în intimitatea voastră, și de cate ori veți încerca să primiți Sacramentele veți vedea că acestea sunt tot mai greu de obținut.

Apoi, când veți încerca să formați Grupuri de Rugăciune, vi se va spune să vă opriți. Fiecare Grup va avea parte nu numai de opoziție în anumite cercuri, ci și de impostori care vor încerca să se infiltreze pentru a otrăvi roadele generate ca rezultat al acestor Grupuri de Rugăciune. Veți înfrunta o opoziție nemaiîntâlnită pană acum pentru devoțiunea voastră față de Mine, față de Grupurile Cruciadelor de Rugăciune și față de Mesajele Mele.

Mulți preoți și persoane din cler răspund imediat Chemării Mele pentru că Mă cunosc și recunosc Vocea Mea. Și mai mulți vor fi chemați odată ce se va răspunde la Chemarea Mea de a pregăti sufletele care le-au fost încredințate.

Însă, pe măsură ce numărul lor va crește, alții dintre ei se vor ridica cu indignare pentru a-i condamna. Ei vor suferi din cauza iubirii lor pentru Mine. Inamicii lor vor fi cei care deși Mă iubesc, sunt conduși în direcție greșită de către alții cărora ei le sunt supuși. Alții vor fi ispitiți de către spiritul răului să renunțe la Mine. Ei vor face aceasta pentru a împiedica planul Meu de a împlini Voia Tatălui Meu de salvare a sufletelor și de cuprindere a tuturor copiilor lui Dumnezeu în Noul Său Paradis.

Voi trebuie să rezistați acestor atacuri, însă să rămâneți demni tot timpul. Continuați să vă rugați pentru acei slujitori sfințiți ai Mei care, ca și Iuda, Mă vor săruta pe un obraz în timp ce pe de altă parte Mă vor trăda.

Eu voi rămâne cu voi în timpul acestui chin, când veți fi șocați de veninul care va curge din gurile celor care pretind că sunt discipoli ai Mei.

Isus al vostru