Miercuri, 30 ianuarie 2013 la ora 23:10

Multiubita Mea fiică, distrugerea vieții omenești de către cei care nu onorează importanța acestui Dar de la Dumnezeu ia amploare. Furia Tatălui Meu din cauza acestui păcat abominabil a ajuns la astfel de culmi încât răcnetul Său zguduie Cerurile.

Mâna Mâniei Sale va stârpi acest rău, căci El îi va lua pe acei oameni răi și îi va distruge. Pentru fiecare om care este ucis ca un animal, Tatăl Meu îl va arunca pe făptaș în flăcările Iadului.

Să știți că, pe măsură ce războaiele se intensifică, dictatorii malefici vor avea de suferit. Ei vor fi stârpiți precum buruienile și vor primi Judecata pe care ei înșiși și-o aleg.

Oamenii nu pot vedea ceea ce văd Eu. Ei nu cunosc măsura în care s-a extins răul și care duce la distrugerea vieții, distrugerea pământului și persecutarea oamenilor de către frații și surorile lor.

Intervenția Tatălui Meu a început deja și Mânia Sa va zgudui pământul. De ajuns. Faptul că omul nu acceptă Adevărul Existenței lui Dumnezeu se află la rădăcina acestui rău. Omul se joacă cu viața de parcă ar controla tot ce este pe pământ, dar de fapt el nu are nicio autoritate. Nu voi mai permite continuarea acestui rău. Îl voi distruge, și frica de Dumnezeu va fi simțită de către cei care nu acceptă Legile Sale.

Al vostru Isus