Joi, 31 ianuarie 2013 la ora 15:30

Preaiubiții Mei, copii ai lui Dumnezeu, eu sunt mama voastră cerească, Mama Milostivirii, Mama Salvării. Voi sunteți copiii mei prețioși și eu vă acopăr pe toți cu mantia mea salvatoare pentru că sufletele voastre obosite se zbat în durere.

Rugați-vă, copiii mei, la Fiul meu, cu credință deplină și cu încredere în Milostivirea Lui. El nu vă va dezamăgi niciodată. În timp ce voi îndurați durere și tristețe, pentru că voi cunoașteți Adevărul și vă simțiți mizerabil din cauza răutății pe care o vedeți cu toții în jurul vostru, trebuie să rămâneți în pace, căci voi sunteți înconjurați de Iubirea lui Dumnezeu, Tatăl meu, și sunteți binecuvântați cu Harurile dăruite vouă de Fiul meu, iar acestea vă îmbogățesc sufletele.

Nu trebuie să permiteți fricii și îngrijorării să vă distragă de la rolul pe care Fiul meu l-a modelat pentru voi. Rămășița Armatei lui Cristos va triumfa și va aduce, pe urmele sale, miliarde de suflete care se vor prezenta înaintea Tronului lui Dumnezeu.

Ce binecuvântare v-a fost dată! Aceia dintre voi care vor conduce și vor ajuta Grupurile Cruciadei de Rugăciuni ale Fiului meu, salvează miliarde de suflete. Aceste rugăciuni nu sunt ca toate celelalte, ele au fost date umanității ca un Dar, cu Haruri speciale atașate lor. Ceea ce nu știți este că sufletele pe care le ajutați să se salveze sunt de treizeci de ori mai multe, atunci când spuneți aceste rugăciuni. Acestea vă permit să alinați Inima Fiului meu prin mărirea și consolidarea numărului de suflete, de care are nevoie pentru a îndeplini Planul său de Mântuire.

Vă mulțumesc pentru că ați răspuns cererii Fiului meu. Multe Haruri vi s-au dat în ultimele două săptămâni. Rodul acestor Haruri vă va deveni mai clar pe măsură ce înaintați pe Calea Adevărului, spre viața veșnică.

Preaiubita voastră Mamă
Mama Salvării