Vineri, 01 februarie 2013 la ora 16:20

Draga Mea fiică, cum Mi se rupe inima în această vreme când omul, prin ticăloșia păcatelor lui, Mi-a încercat răbdarea, în cele din urmă. Suferința și durerea Mea sunt intensificate de Mânia Mea, căci nu pot permite ca infestarea care s-a abătut asupra omenirii într-o asemenea măsură, să continue.

Mâna Dreptății Mele cade acum asupra națiunilor care sfidează orbește Legile Mele. Ura pe care o simte omul pentru frații și surorile sale este palpabilă pe tot pământul și ia multe forme. Pentru omul muritor, Mesajul Meu este: „Opriți acum faptele voastre diabolice, sau pedeapsa Mea va nimici tot ce faceți și veți suferi durere eternă.”

Nu aveți autoritatea să luați viața, deoarece Eu sunt Autorul Vieții. Doar Eu dau viața. Nu vine din nicio altă sursă. Doar Eu o pot lua. Dacă interveniți în Planul Meu Divin, veți fi opriți. Acest Plan a fost minimalizat de voi, creaturi pentru care Eu am dat atât de mult. A fost atacat și sfâșiat, ca și cum nu ar avea nicio importanță.

Războaiele voastre vor escalada, căci Eu Voi aduce moartea liderilor voștri haini. Vă voi găsi, vă voi lua și vă voi arunca în abis, unde fiara vă va ține companie eternă. Vă veți smulge ochii în suferință, din cauza atrocităților pe care le-ați comis împotriva copiilor Mei.

Din cauza păcatelor împotriva inocenților ale căror vieți le-ați distrus, pedeapsa Mea se va răsfrânge asupra voastră. Nici o națiune nu va scăpa de pedeapsă iar nivelul pedepsei Mele va fi în concordanță cu adâncimea păcatelor la care v-ați înjosit.

Poate credeți că pedeapsa Mea este aspră, însă fără ea v-ați distruge unul pe altul. Dacă nu aș interveni Eu, lumea nu ar mai exista; căci voi, cu tehnologiile haine pe care le-ați creat, ați rupe-o în două.

Eu nu vă voi permite să faceți asta. Sunt Atotputernic și veți fi martori la pedepsele Mele care cad asupra umanității.

Căiți-vă. Rugați-vă pentru semenii voștri păcătoși, și mai ales pentru cei care au fost infestați de întunecimea celui rău. Eu voi nimici acele națiuni care Mă scuipă în Față și care au pierdut orice control. Cei care îi persecută pe alții vor resimți durerea pe care o provoacă altora.

Tatăl Vostru
Dumnezeu Cel Preaînalt